Bliv del af det Syddanske ECHAlliance Økosystem

Del med dit netværk:

Vær med til etableringen af det Syddanske European Connected Health Alliance Økosystem - Det Syddanske ECHAlliance Økosystem indenfor innovation under temaet aktiv og sund aldring - og sæt dit præg på, hvordan indsatsen styrkes på området.

Welfare Tech

Forskerparken 10H

5230 Odense M

Start: 24.04.2017 | kl. 13:00

Slut: 24.04.2017 | kl. 14:00

ECHAlliance er en international interesseorganisation for offentlige og private aktører, der bevæger sig i feltet mellem digitalisering og sundhed. Organisationen har sat rammerne for særlige ECHAlliance økosystemer i Europa, som fremmer et bedre og bredere samarbejde internt i deres egen region og eksternt til resten af EU og verden. 

Medlemskabet og oprettelsen af Det Syddanske ECHAlliance Økosystem har til formål at styrke et dansk netværk og en fælles position i Europa inden for innovation under temaet aktiv og sund aldring. Netværket er defineret ved, at det er indenfor et geografisk område, og består af flere aktører fra forskellige sektorer, som arbejder for fælles mål og profilering. Som et økosystem afholdes der kvartalsvise møder ligesom der fastlægges en handleplan for samarbejdet. 

Etableringen af Det Syddanske ECHAlliance Økosystem vil bygge på eksisterende aktiviteter og fælles danske visioner inden for innovation og digital velfærd samt understøtte Region Syddanmarks deltagelse i det Europæiske Innovationspartnerskab for Aktiv og Sund Aldring. 

Du kan være med fra starten. Til det første etablerende møde åbner vi døren for alle regionale såvel som nationale aktører indenfor aktiv og sund aldrig. Alle er velkomne til at komme med input til, hvad der kan styrke indsatsen indenfor området. 

Mødet finder sted i Forskerparken 10H i Odense den 24. april 2017 kl. 13.00 – 14.00 umiddelbart før Welfare Techs generalforsamling. 

Program


Det første etablerende møde af det Syddanske ECHAlliance Økosystem har til formål at præsentere netværket og parterne bag samt at få input til det videre arbejde. Formålet med oprettelsen af økosystemet er at styrke det allerede etablerede netværk samt fælles positioneringen i Europa.

13:00  Velkomst og kort introduktion af deltagere, v/ Lene Vistisen, Welfare Tech

13:10  Præsentation af European Connected Health Alliance, v/ Christina E. Wanscher, Syddansk Sundhedsinnovation

13:20  Welfare Tech & Innovationsnetværket, v/ Lene Vistisen

13:30  Syddansk Sundhedsinnovation og det Europæiske Innovationspartnerskab for aktiv og sund aldring, v/ Christina E. Wanscher

13:35   Hvorfor et Syddansk Økosystem og hvordan hænger det sammen med det andet - diskussion i plenum 

13:50   Afrunding og opsamling

Læs mere 


ECHAlliance 

EIP on AHA (European Innovation Partnership on Active and Healthy Ageing)  

Region Syddanmarks deltagelse i EIP on AHA 

Information

Sted:

Welfare Tech
Forskerparken 10H
Odense M

Dato, Start:

24.04.2017
kl. 13:00

Dato, Slut:

24.04.2017
kl. 14:00

Arrangør:

Welfare Tech og Syddansk Sundhedsinnovation

Pris:

Gratis. Alle er velkomne

Mere info:

TIlmelding senest 24. april 2017, kl. 9:00. 

Kontakt

Christina E. Wanscher

Innovationskonsulent

Syddansk Sundhedsinnovation

Region Syddanmark

M: +45 2059 8947

Download vCard

Kontakt

Mette-Thiel_NY1.jpg

Mette Thiel

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Kommunikation og markedsføring

T: +45 2058 5138

LinkedIn

Skype id : mette.thiel

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Forsknings- og Innovationsstyrelsen under Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png