Konference: Velfærdsløftet er lige om hjørnet

Kom tæt på resultaterne af UNIK's og Lev Vel's arbejde gennem fire år, og få svar på, hvordan den sundhedsteknologi, der skal sikre bedre velfærd for ældre og for patienter med kroniske lidelser, kommer til at fungere.

DGI-byen

Tietgensgade 65

1704 København V

Start: 23.10.2013 | kl. 09:00

Slut: 23.10.2013 | kl. 16:45

Mens sommeren ebber ud, rykker konferencen ”Velfærdsløftet er lige om hjørnet” tættere på. Det samme gør et bedre og nemmere liv som ældre og som kroniker.

På konferencen 'Velfærdsløftet er lige om hjørnet' guider Reimer Bo dig frem til resultaterne af UNIK og Lev Vels målrettede arbejde igennem fire år, og du får svar på, hvordan den sundhedsteknologi, der skal sikre bedre velfærd for ældre danskere og for patienter med kroniske lidelser, kommer til at fungere.

Konferencens hovedtalere byder på to interessante indspark. Kevin Dean, bl.a. gæsteprofessor på Mærsk Mc-Kinney Møller Instituttet på Syddansk Universitet, fortæller om, hvordan National Health Service, NHS, tilskynder innovation i Storbritannien og om de overvejelser, man som virksomhed bør have, når man vil ind på markedet for sundhedsteknologi – mens Jan Rose Skaksen, direktør i KORA og professor i økonomi, taler under overskriften: Mere velfærd kræver øget produktivitet.

Ud over de spændende sessions på konferencen vil Reimer Bo i en paneldebat stille skarpt på de udfordringer, som private virksomheder møder, når de vil afsætte deres velfærdsteknologi til sundhedssektoren.

Samtidig kan du udveksle erfaringer og netværke med fremstående personer inden for sundhedsteknologi, og du kan gå på opdagelse på udstillingen, hvor UNIK og Lev Vel viser resultaterne af deres projekter.

Information

Sted:

DGI-byen
Tietgensgade 65
København V

Dato, Start:

23.10.2013
kl. 09:00

Dato, Slut:

23.10.2013
kl. 16:45

Arrangør:

Lev Vel og UNIK.

Pris:

Pris 400 kr. + moms. Tilmeldingsfrist 13. oktober 2013. Tilmelding er bindende.

Mere info:

Spørgsmål? Kontakt Conny Heidtmann, cohe@mmmi.sdu.dk

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png