Den intelligente forsendelseskasse

Afslutningskonference: Intelligent logistik fra rekvirering og prøvetagning til prøveanalyse i sygehusenes biokemiske laboratorier.

Aalborg Universitetshospital, Medicinerhusets Auditorium

Mølleparkvej 4

9000 Aalborg

Start: 27.11.2014 | kl. 09:00

Slut: 27.11.2014 | kl. 14:30

Gennem de seneste 2 år har 2 universitetshospitaler og 3 virksomheder været engageret i et brugerdrevet innovations- og udviklingssamarbejde i projektet "Den Intelligente Forsendelseskasse".

Aalborg Universitetshospital og Hadsund-virksomheden Intelligent Systems A/S har stået i spidsen for projektet, som har ført til udviklingen af et totalt løsningskoncept for intelligent logistik fra rekvirering og prøvetagning til prøveanalyse i sygehusenes biokemiske laboratorier, der optimerer såvel prøvekvalitet, diagnosticeringstider- og sikkerhed og behandling samt sikrer en bedre udnyttelse af laboranter og andre specialister og giver en øget kapacitet og økonomi.

På en konference sættes fokus på den gennemførte innovationsproces og udviklingssamarbejdet og samler op på erfaringerne fra både virksomheder og hospitaler.

Virksomhederne vil præsentere elementerne i løsningen, og derudover vil der være indlæg med spændende vinkler og synspunkter på brugerdreven innovation i sundhedssektoren og markedsperspektiverne herfor fra både regionsrådsformand i Region Nordjylland Ulla Astman, innovationschef i Region Nordjylland Kjeld Lisby samt lektor René Goduscheit fra Syddansk Universitet.

Projektet er støttet af Markedsmodningsfonden.

 

Information

Sted:

Aalborg Universitetshospital, Medicinerhusets Auditorium
Mølleparkvej 4
Aalborg

Dato, Start:

27.11.2014
kl. 09:00

Dato, Slut:

27.11.2014
kl. 14:30

Arrangør:

Forsendelseskassen

Pris:

Gratis (No-show gebyr 500,-)

Mere info:

Tilmeldingsfrist: 24. november 2014

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png