Få bedre og mere effektiv kommunikation i plejesektoren

Kom til dialogmøde og hør, hvordan Aabenraa Kommune opnår bedre resultater gennem effektiv intern kommunikation på pleje- og omsorgsområdet via touch-skærme og apps.

Applikator

Bugattivej 8

7100 Vejle

Start: 29.10.2014 | kl. 11:00

Slut: 29.10.2014 | kl. 14:00

Få indsigt i et succesfuldt offenligt-privat samarbejde og hør om baggrunden for projektet og lær af de inspirerende resultater og erfaringer.

Spar ressourcer og skab tilfredse medarbejdere

Sundhedsforvaltningen i Aabenraa Kommune og virksomheden Applikator har sammen udviklet og implementeret Dialog Net. En løsingen, der har styrket den interne kommunikation i hele forvaltningen i Aabenraa Kommune. En undersøgelse blandt medarbejderne viser, at de føler sig langt bedre informeret og kompetente end tidligere. Især er kommunikationen med de udekørende og borgernære medarbejdere blevet effektiviseret.

Borger-livskvalitet gennem kognitiv og motorisk træning

Applikator og Aabenraa Kommune har også sammen udviklet den interaktive skærmløsning Touch & Play, der aktiverer og træner borgere med funktionsnedsættelser og understøtter dem i egen-mestring. Med Touch & Play er der skabt en platform, som formidler minder og følelser, der motiverer brugerne til aktivitet, bl.a. ved at motivere til interaktion med mediet. Touch & Play er i dag implementeret på en række forskellige kommunale institutioner og centre landet over.

På dialogmødet vil du høre om erfaringerne fra Aabenraa Kommune i forhold anvendelse og implementering af til Dialog Net og Touch & Play.

Lær også af Applikators erfaringer med at udrulle og implementere løsningerne i andre kommuner, herunder Aarhus, Horsens, Billund, Silkeborg, Sønderborg, Vejle, Skanderborg og Tønder kommune samt Psykiatrien i Region Syddanmark.

Information

Sted:

Applikator
Bugattivej 8
Vejle

Dato, Start:

29.10.2014
kl. 11:00

Dato, Slut:

29.10.2014
kl. 14:00

Arrangør:

Applikator & Welfare Tech

Pris:

Gratis

Mere info:

Tilmelding senest den 24. oktober 2014, kl. 12

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png