Oplev Bussman’s operationspavillon i Forskerparken (21. marts)

Bussman inviterer indenfor i deres nye operationspavillon i Forskerparken i Odense med inspiration og indblik i alternativt byggeri.

Bussman-pavillon

Forskerparken 10

5230 Odense M

Start: 21.03.2016 | kl. 11:00

Slut: 21.03.2016 | kl. 14:00

Nu kan du opleve den nye Bussman-pavillon i Forskerparken i Odense og se, hvordan hospitaler, sundhedsklinikker samt andre aktører med akut, længerevarende eller permanent behov for ekstra kapacitet kan løse dette.  

Bussman er ekspert i og leverer modulopbyggede operations- og undersøgelsesstuer samlet af standard- og tilpassede moduler. Derved opnås et fleksibelt byggeri, der sparer tid og som kan tilpasses netop den ønskede kapacitet. Det betyder en økonomisk fordelagtig løsning, som giver sikkerhed for en effektiv og sikker levering af opgaven.  

Bussman har over 40 års erfaring i at opbygge modulære anlæg, lige fra kontorer til hybride operationsstuer. Virksomheden bygger efter de strengeste regler og bestemmelser, men er samtidigt også i stand til at bygge økonomisk og til en overkommelig pris. Bussman’s faciliteter er både modulærer og bæredygtige og forbliver fleksible og foranderlige over tid. Samtidig sikrer de dig en hurtig og ren byggeproces med minimal forstyrrelse af omgivelserne og med samme kvalitet som traditionelle bygninger.    

Du og dine kolleger bydes indenfor til workshop den:    

Her fremviser Bussman eksempler på, hvordan din fremtidige pavillon kan se ud, tilpasset efter netop de behov din organisation måtte have. Du får også lejlighed til at møde eksisterende kunder og brugere, som vil fortælle nærmere omkring fordele ved en pavillon på kort, mellem og langt sigt. Du får mulighed for ved selvsyn at se på kvalitet og brugervenlighed, og få svar på spørgsmål om byggeproces og finansiering.    

Læs også Modulær operationsstue i Forskerparken  

Læs også Hollandske Bussman åbner kontor og testfacilitet i Odense  

Læs mere om Bussman Medical & Research 

Bussman Medical & Research er medlem af Welfare Tech.

Information

Sted:

Bussman-pavillon
Forskerparken 10
Odense M

Dato, Start:

21.03.2016
kl. 11:00

Dato, Slut:

21.03.2016
kl. 14:00

Arrangør:

Bussman Danmark

Pris:

Gratis

Mere info:

Tilmelding på mail til Jørgen Bossen, jbossen@bussman-mr.com eller på T. +45 2097 0953.

Kontakt

Jørgen Bossen

Account Manager

Bussman Danmark

T: +45 2097 0953

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png