WHINN 2016

Spændende uge om velfærdsteknologi og sundhedsinnovation med en bred vifte af konferencer, events, innovation og netværksaktiviteter inden for sundhed og innovation.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 04.10.2016

Slut: 07.10.2016

Fra 4.-7. oktober 2016 danner Odense igen ramme for videnfestivallen WHINN – Week of Health and INNovation. 

WHINN er den første begivenhed af sin art, som samler en lang række events, der normalt afholdes på forskellige tidspunkter og på forskellige lokationer rundt omkring i Europa. I 2015 samlede WHINN flere end 2.200 deltagere fra mere end 20 lande. Deltagerne tæller både udviklere, direktører, slutbrugere, klinikere og beslutningstagere fra private og offentlige organisationer. Med WHINN skabes rum og tid til netværk, videndeling og præsentation af den nyeste viden og internationale trends inden for sundhed, pleje og innovation.

De mange events events og konferencer bindes sammen af en række specifikke WHINN-events, hvor alle deltagere er inviteret:

WHINN Matchmaking: Det officielle matchmaking event, hvor interesserede deltagere i et struktureret forløb kan møde hinanden, booke møder og udveklse ideer og løsninger.

WHINN Exhibition: En kommerciel udstilling med præsentationer og fremvisning af nye løsninger og produkter rettet mod bedre sundhed og pleje.

WHINN Speak: Den officielle netværksmiddag, med key note speak, prisoverrækkelser, dans og musik.

Bag WHINN står en række nationale og lokale spillere: Welfare Tech, Odense Kommune, Region Syddanmark, Odense Universitetshospital Syddansk Universitet, Forskerparken, Healthcare DENMARK og Inspiring Denmark.

På WHINN’s hjemmeside, www.whinn.dk, kan du læse mere om WHINN. 

Hvordan udnytter du bedst WHINN 2015?

Ønsker du sparing på dine muligheder på WHINN er du velkommen til at kontakte Welfare Tech til en snak om, hvordan du udnytter ugens vækst- og udviklingspotentiale, herunder afholdelse af egne aktiviteter under WHINN.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png