WHINN: Bits & Beers

Få viden og oplev nye ideer, produkter og løsninger efter en lang dag på WHINN, Week of Health and INNovation. Bits & Beers samler virksomheder, kreative, iværksættere og beslutningstagere i en afslappet bar-atmosfære med struktur som et velorganiseret business event.

Slagteriet

Rugårdsvej 5

5000 Odense C

Start: 04.10.2016 | kl. 19:30

Slut: 04.10.2016 | kl. 22:00

WHINN, Week of Health and INNovation, fortsætter om aftenen tirsdag den 4. oktober på Slagteriet i Odense med et af de legendariske Bits & Beers-arrangementer.

Konceptet er meget enkelt: I bedste ’TED talk’ stil stiller vi nogle spændende talere til rådighed, mens du nyder en kold øl omgivet af robotter og lignende ’bits’.

Du kan glæde dig til at møde blandt andre Chris Dancy, som er verdens mest opkoblede mand, virksomheden Monsenso, Teknologisk Institut samt gigantkoncernen Bayer. Hver oplægsholder har maksimalt 10 minutter til at præsentere deres budskab og skabe interesse for at fortsætte samtalen i barområdet efterfølgende.

På den måde udfordrer konceptet det traditionelle konferenceformat, som sjældent er velegnet til debat og diskussion, da der typisk kun er få minutter til uddybende spørgsmål efter et oplæg. Bits & Beers-konceptet giver rig mulighed for interaktion og dialog tilhørere og oplægsholdere imellem.

Kom og vær med til en spændende og hyggelig aften med adgang til nogle af app-verdenens store kompetencer. Det er selvfølgelig gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Information

Sted:

Slagteriet
Rugårdsvej 5
Odense C

Dato, Start:

04.10.2016
kl. 19:30

Dato, Slut:

04.10.2016
kl. 22:00

Arrangør:

DELTA og WHINN

Pris:

Gratis

Kontakt

Anne Mette Bang

WHINN

T: +45 2320 8683

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png