WHINN: Funding - Din genvej til Innobooster, etc.

Kom til funding arrangement i løbet af Week of Health & INNovation, WHINN 2016, og tag genvejen til nye forretningsmuligheder med InnoBooster, Syddansk OPI-pulje, Eurostars og Horizon 2020.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense

Start: 05.10.2016 | kl. 09:00

Slut: 05.10.2016 | kl. 13:00

Arbejder du og din virksomhed med banebrydende teknologier? Har du idéerne, der skal til for at løse fremtidens udfordringer – og vil du løse dem i samarbejde med internationale partnere?

Hvis ja, kan InnoBooster, Eurostars, Horizon 2020 og andre støtteprogrammer være genveje for dig, der vil udvikle din idé til praksis.

Få den nyeste information og viden om regionale, nationale og europæiske støtteprogrammer, når Region Syddanmark, Innovationsfonden og Det Syddanske EU-Kontor inviterer dig til en event om funding den 5. oktober.

På dagen kan du høre om det danske program, InnoBooster, og den syddanske OPI-pulje. Du får desuden adgang til den nyeste viden om de europæiske programmer SMV-Instrumentet, Eurostars og Horizon 2020.

Tal med specialister

I forlængelse af præsentationerne får du lejlighed til at tale med specialister inden for funding og støtteordninger. Her kan du få råd og vejledning til netop det program eller den pulje, der passer til dig, din idé og din virksomhed, så du bliver klogere på, hvordan du kan bruge de konkrete støttemuligheder til at udvikle din idé eller virksomhed.

Arrangementet er en del af WHINN, Week of Health & INNovation, som er en unik begivenhed, der som den første af sin art samler en bred vifte af konferencer, events, innovation og netværksaktiviteter inden for sundhed og innovation.

Du kan efter funding arrangementet deltage i det officielle WHINN Matchmaking event, hvor du kan møde repræsentanter for virksomheder, regioner, hospitaler, universiteter og forskningsinstitutter, som enten tilbyder eller efterspørger innovative løsninger og nye samarbejder.

Program


9:00 Velkomst og introduktion

9:15 Introduktion til Innobooster og Grand Solutions, v/ Innovationsfonden

9:30 Introduktion til Syddansk OPI-pulje, v/ Syddansk Vækstforum

9:45 Introduktion til SMV-Instrumentet og Eurostars, v/ Det Syddanske EU- Kontor

10:00-13:00 Pitch, feedback & netværk

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense

Dato, Start:

05.10.2016
kl. 09:00

Dato, Slut:

05.10.2016
kl. 13:00

Arrangør:

Region Syddanmark, Innovationsfonden og Det Syddanske EU-Kontor

Pris:

Gratis, tilmelding påkrævet.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png