WHINN: Infektionskontrol og innovation

Teknologi og forskning er i højsædet, når Odense Universitetshospital OUH inviterer til en international konference om infektionskontrol og innovation torsdag den 6 oktober 2016 i Odense. Konferencen er en del af Week of Health and INNovation, WHINN 2016.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 06.10.2016 | kl. 08:30

Slut: 06.10.2016 | kl. 17:00

Patienter, der får infektioner under deres hospitalsindlæggelser, er et gammelt problem, som en række nye løsninger inden for infektionskontrol og hospitalshygiejne nu forsøger at tackle. Det kan du høre alt om, når Odense Universitetshospital OUH afholder en international konference om innovation inden for infektionskontrol og hospitalshygiejne, hvor både teknologi og infektionskontrolforskning er i højsædet.

Konferencen med titlen ’Infection control: New solutions to old problems’ foregår torsdag den 6. oktober 2016 i Odense Congress Center som en del af Week of Health and INNovation, WHINN 2016. 

Konferencen præsenterer nye løsninger og forskningsresultater inden for fire temaer, som fylder en session hver på dagen: Håndhygiejne, rumdesinfektion, hospitalsteknologi som katedre og operationsrobotter og, hvordan det tænkes sammen med hygiejne, samt en præsentation fra de første europæiske forskere, der har arbejdet med probiotika i hospitalsmiljøer.

Konferencen er arrangeret i samarbejde med internationalt anerkendte forskere fra Klinisk Mikrobiologisk Afdeling på OUH i samarbejde med Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT).

Målgruppe

Konferencen er for alle, der har interesse i innovative løsninger til hygiejneområdet og infektionskontrol, og talerne inkluderer både kliniske forskere fra OUH, repræsentanter fra virksomheder som Blue Ocean Robotics og Nobak samt internationale eksperter fra hospitalsverdenen.

Program

Download programmet for konferencen ’Infection control: New solutions to old problems’ her 

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense SØ

Dato, Start:

06.10.2016
kl. 08:30

Dato, Slut:

06.10.2016
kl. 17:00

Arrangør:

Odense Universitetshospital OUH og Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT)

Pris:

Kr. 1.400,-

Kontakt

Lea Bohn

Innovationskonsulent

Odense Universitetshospital

The Center for Innovative Medical Technology, CIMT

M: +45 5164 0948

Download vCard

Kontakt

Søren_NY1.jpg

Søren Møller Parmar-Sielemann

Adm. direktør

Welfare Tech

Projektstyring, innovationspartnerskaber og sundhedsinnovation

T: +45 2932 7470

LinkedIn

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png