WHINN: Sundhedspleje fra din dagligstue

Mød danske og internationale eksperter på konferencen 'Healthcare from your living room' og hør deres bud på, hvordan det er muligt at skabe bæredygtige løsninger inden for mobilsundhed (mHealth), som imødekommer de stigende forventninger til behandling fra dagligstuen fra alle dele af samfundet.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense

Start: 04.10.2016 | kl. 09:00

Slut: 04.10.2016 | kl. 16:00

Den stigende efterspørgsel for udstyr og applikationer, der muliggør sundhedsydelser fra borgerens egen stue, skaber vækst i mHealth-industrien. Allerede i 2017 er det globale mHealth marked vurderet til at være på svimlende 17,6 milliarder Euro (~131 milliarder kr.)

DELTA har derfor i regi af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi og sammen med Welfare Tech og MedTech Innovation inviteret en række danske og internationale eksperter til konferencen ’ Healthcare From Your Livingroom - Healthcare On-Demand’ den 4. oktober 2016 som en del af WHINN, Week of Health and INNovation i Odense.

På konferencen giver eksperterne dig deres syn på, hvordan vi kan skabe bæredygtige mHealth-løsninger, der imødekommer de stigende forventninger fra industrien, patienter, sundhedsprofessionelle og nationale sundhedsøkosystemer.

Konferencen vil fokusere på de betingelser, der skal være opfyldt for, at det er muligt at udvikle en bæredygtig mHealth-løsning.

mHealth og interaktionsdesign

Interaktionsdesign er en vigtig del af mHealth-løsninger nu og i fremtiden. Konferencen fokuserer derfor også på, hvordan forskellige teknologier muliggør kommunikation på tværs af produkter og producenter (Interoperabilitet) og på, hvordan vi sikrer en god kommunikation mellem patienten og de faglige personale, når den skal foregå via såkaldt ’kold teknologi’.

Hør eksperterne udtale sig

Eksperterne vil dele deres tanker omkring nedenstående emner inden for mHealth:

  • Det sundhedsteknologiske økosystem
  • Telepsykiatri og interaktionsdesign
  • mHealth potentialet i fremtiden

Hør succeshistorier

Vi har krydret konferencen med relevante ’case stories’ fra virksomhederne KMD og Monsenso. De deler deres succeshistorier og fortæller om, hvordan de er lykkes med at levere mHealth løsninger til det danske sundhedsvæsen.

Bemærk, at konferencen foregår på engelsk.

Program


09:00 Registrering, netværk og kaffe

09:30 Velkomst og introduktion, v/ Christian Graversen, direktør i Welfare Tech, Claus Nielsen, international manager i DELTA og Brian Hedegaard, business manager i DELTA

09:50 Keynote om mHealth, v/ Michael Rebhan, senior investigator i Novartis

10:20 Pause - kaffe og netværk

10:40 Det tekniske perspektiv: Det sundhedsteknologiske økosystem, v/ Lars Hulbæk, direktør i MedCom, Mikael Vissing, vicedirektør i KMD og Thor Schliemann, it-arkitekt i Sundhedsdatastyrelsen

12:10 Frokost

12:55 Case-perspektivet: Telepsykiatri og interaktionsdesign, v/ Nils Toft, FORCE Technology, og Thomas Lethenborg, adm. direktør i Monsenso

14:00 Pause - kaffe og netværk

14:20 mHealth-potentialet i fremtiden, v/ Chris Dancy, verdens mest forbundne menneske, herefter workshop v/ Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi, Teknologisk Institut og DELTA samt rundbordsdiskussion v/ Claus Nielsen, international manager i DELTA

15:50 Afsluttende bemærkninger

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense

Dato, Start:

04.10.2016
kl. 09:00

Dato, Slut:

04.10.2016
kl. 16:00

Arrangør:

DELTA i regi af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi sammen med Welfare Tech og MedTech Innovation.

Pris:

Arrangementet er gratis.

Kontakt

Kristoffer Madsen

Konsulent

DELTA

T: +45 6124 9350

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png