Digital Odense 2017 - Fra Bits til Dollars

Del med dit netværk:

Konference: Bliv inspireret til, hvordan du skaber mere forretning ud af alle de digitale muligheder.

ODEON

Odeons Kvarter 1

5000 Odense C

Start: 27.04.2017 | kl. 08:00

Slut: 27.04.2017 | kl. 17:05

Mød digitale eksperter og forretningsudviklere fra ind- og udland. Bliv opdateret på de nyeste teknologier og tendenser inden for digitalisering – og hør, hvordan iværksættere, start-ups, trendsetters, store succesfulde virksomheder, disrupters og business investors har skabt forretning ud af de digitale muligheder. 

Blandt talerne er:

Brian Fanzo,
grundlægger og CEO for iSocialFanz i New York, et socialt strategisk konsulentbureau, der har drevet store Social Media kampagner for Fortune50 virksomheder, bl.a. IBM, Dell, SAP, LeTV, SanDisk, HP m.fl. 

Morten Albæk,
skaber af Voluntas, et investerings- og rådgivningsselskab specialiseret i meningsfuldhed, og tidligere Group Senior Vice President & Chief Marketing Officer i Vestas Wind Systems A/S.

Laila Pawlak, 
stifter af den prisvindende virksomhed DARE2 og del af fakultetet ved Singularity University. Som international oplægsholder og ekspert i disruption og fremtidens kundeoplevelser hjælper Laila både virksomheder og politikere med at navigere blandt nye forretningsmodeller og eksponentiel teknologi. 

Morten Sønderskov, 
COO hos Lunar Way, et fintech selskab med ambitionen "Make Money Matter", og tidligere ansvarlig for Strategi og Business Development hos Danmarks tredje største energiselskab. 

Thomas Visti,
administrerende direktør i Mobile Industrial Robots (MiR), der på rekordtid har slået hul på det globale marked for mobile robotter og tegner til at blive en særdeles stor eksportsucces.

Tommy Ahlers, 
juristen og Mckinsey-konsulenten fra ”Løvens Hule,”der blev entreprenør, it-iværksætter og skabte sine egne online virksomheder, som på blot fire år blev solgt for mere end en halv milliard til store udenlandske spillere. 

Marianne Dahl Steensen, 
CEO i Microsoft, som giver indsigt i Microsofts perspektiv på digital transformation og præsenterer eksempler på, hvad danske virksomheder kan opnå med intelligent teknologi.

Jakob Lund Kristensen,
Co-Founder i RFRESH Entertainment og ægte iværksætter, med over 10 års erfaring med at opbygge succesfulde virksomheder indenfor eSport.

Jesper Refning,
CEO i Daxiomatic, der har skabt en selvledende virksomhed, med nogle meget anderledes interne magtstrukturer, der har hjulpet med at bibeholde momentum og agiliteten - uden at sætte profitten over styr. 

Martin Brems,
CEO, Brems & Co. og stifter af DigitalOdense og direktør og stifter af det strategiske marketingbureau Brems & Co. som hjælper virksomheder med at nytænke deres marketingstrategi.

Information

Sted:

ODEON
Odeons Kvarter 1
Odense C

Dato, Start:

27.04.2017
kl. 08:00

Dato, Slut:

27.04.2017
kl. 17:05

Arrangør:

Brems & Co

Pris:

Early Bird: kr. 1.995,- + moms VIP Early Bird: kr. 2.995,- + moms Efter 15/3: Normal: 2.495,- / VIP 3.495,- + moms

Kontakt

Martin Brems Brems

CEO

Brems & Co

T: +45 6025 7572

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png