Danish IP Fair

Se og oplev de bedste opfindelser fra de danske universiteter og regionernes hospitaler i en og samme event. Er du på udkig efter nye teknologier, forretningsrelaterede teknologier eller nye investeringsmuligheder, så er Danish IP Fair stedet for dig.

Industriens Hus

H. C. Andersens Blvd. 18

1787 København K

Start: 09.05.2017 | kl. 09:30

Slut: 09.05.2017 | kl. 15:30

De danske forskningsinstitutioner, herunder universiteterne, universitetshospitalerne og de regionale hospitaler, inviterer til Danish IP Fair, hvor virksomheder, investorer og andre med ønske om at bringe nye opfindelser og teknologier i anvendelse kan søge netværk og nye forretningsmuligheder. 

Dagen er spækket med flere end 100 teknologiske cases og opfindelser fra universiteterne og regionernes hospitaler, pitch på scenen fra potentielle og tidligere start-ups, mulighed for professionel networking igennem 1:1 møder med forskere, forretningsudviklere og start-ups, samt korte oplæg og et åbent postermiljø, som præsenterer nye opfindelser.  

Danish IP Fair giver en unik mulighed for at møde opfindere, forretningsudviklere, IP og teknologier fra alle danske universiteter og universitetshospitaler. 

Der præsenteres muligheder indenfor områderne:

  • Digital og ICT 
  • Bioteknologi og Healthcare
  • Avancerede materialer og teknologier 
  • Energi og Miljø 

Danish IP Fair har Dansk Industri som medarrangør og åbningstalerne bliver Søren Pind, Anders Bjarklev og repræsentant fra DI.

Information

Sted:

Industriens Hus
H. C. Andersens Blvd. 18
København K

Dato, Start:

09.05.2017
kl. 09:30

Dato, Slut:

09.05.2017
kl. 15:30

Arrangør:

Aarhus Universitet, Aalborg Universitet, Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Syddansk Universitet og regionernes sygehuse.

Pris:

Gratis, no-show gebyr på 75 Euro

Mere info:

Find kontaktperson HER, hvis du har spørgsmål til Danish IP Fair 2017

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png