Welfare Tech @ Socialt Lederforums Landsmøde 2017

Del med dit netværk:

På Socialt Lederforums Landsmøde 2017 kan du møde en lang række medlemmer af Welfare Tech og deltage i spændende workshops fx om medicin til tiden og brug af data i sociale dag- eller døgntilbud.

Hotel Nyborg Strand

Østerøvej 2

5800 Nyborg

Start: 30.03.2017 | kl. 09:30

Slut: 31.03.2017 | kl. 13:30

Socialt Lederforums Landsmøde er en tilbagevendende to-dages-konference, der tiltrækker ledere fra socialområdet herunder blandt andet psykiatri og handicapområdet.

En lang række medlemmer af Welfare Tech arbejder netop med disse områder og tilbyder en bred palet af løsninger. Mød medlemmerne, få en snak med Welfare Tech til landsmødet og deltag i spændende workshops, hvor du kommer tæt på den nyeste udvikling.

Eksklusiv udstilling

På landsmødet udstiller følgende af Welfare Techs medlemmer:

Workshops om teknologi, implementering og etik på socialområdet

Welfare Tech og en række medlemmer afholder workshops under konferencedagene. Alle workshops har fokus på nyeste viden om teknologiske anvendelsesmuligheder:

DoseSystem: Medicin til tiden
DoseSystem samarbejder allerede med 38 kommuner, som primært anvender virksomhedens medicinhusker på ældreområdet. Det er en enkel, fleksibel og effektiv løsning, der hjælper rigtigt mange, både hjemmeboende borgere og personale på plejecentre. Men det har også et stort potentiale på socialområdet.

EG E-mergency: Uden overblik ingen ledelse
Den moderne leder på et socialt dag- eller døgntilbud skal have fingeren på pulsen døgnet rundt og kende sine tal og data til bunds. For socialt tilsyn, dokumentationskrav og ønsker om tal og statistik fra forvaltningen betyder, at du lynhurtigt skal kunne skaffe tal og data frem. Kravet er typisk fuldt overblik over de leverede ydelser, medarbejderne og økonomien. Hør om dine muligheder til denne workshop.

IBG Proreact: SUS-evaluering: IBG giver livskvalitet
SUS Socialt Udviklingscenter har netop evalueret IBG i en landsdækkende undersøgelse blandt brugerne af IBG. I evalueringsrapporten konkluderer SUS, at “den generelle opfattelse er, at der er sket en kvalitativ forbedring inden for alle områder ved implementering af IBG”. Områderne der er evalueret er blandt andet borgernes tryghed, selvhjulpenhed, sociale samvær og livskvalitet. Hør mere om IBG til denne workshop.

TeleCall: MOBI:DO Worksshop
Workshoppen går bag om MOBI:DO, hvor der både vil være fokus på MOBI:DO til private brugere og på institutioner til medarbejderbrug. I dag bliver MOBI:DO også̊ brugt på landets institutioner, hvor medarbejderne har stor nytte af at bruge det som internt kommunikationsværktøj. Dette kommer workshoppen også ind på. Udgangspunktet er en case fra Handicap Løgumgaard.

University College Sjælland: Pædagogisk kvalitet – menneskesyn, tilsyn, udsyn
Mange kan nikke genkendende til et billede af kompetenceudvikling, hvor medarbejderens nye kompetencer og idéer ikke rigtig kommer i spil i organisationen. Det kan der være mange gode grunde til. Men resultatet er, at der ikke sker den nødvendige og ønskede forandring. Det er både utilfredsstillende for organisationens ledelse, kollegerne, medarbejderen, der har tilegnet sig ny viden og kompetencer – og ikke mindst borgeren, som heller ikke kan mærke tegn på forandring.

Welfare Tech: Hvordan kan teknologi skabe nærhed i det sociale arbejde?
Uanset om du arbejder i psykiatrien eller på handicapområdet, er den menneskelige nærhed central i dine pædagogiske indsatser. Det kan være svært at finde tiden og roen til den enkelte, og kravet om dokumentation er allestedsnærværende. Så samværet bliver presset på tid samtidigt med, at din opmærksomhed ofte skal fordele sig på menneske og skærm. Kan der skabes mere tid til nærhed? Kan nærhed udvides med teknologi? Kan vi lette arbejdsgange og styrke fagligheden?

Welfare Tech deltager med medlemmer i regi af Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi.

Information

Sted:

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
Nyborg

Dato, Start:

30.03.2017
kl. 09:30

Dato, Slut:

31.03.2017
kl. 13:30

Arrangør:

Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi.

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Eventkoordinering, netværksudvikling og WHINN

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Bliv medlem af Welfare Tech

Bliv medlem af Welfare Tech og få særlige fordele og indflydelse på foreningens aktiviteter og udvikling.

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png