• Forside >
  • Arrangementer >
  • Gratis webinar: Evalueringsmodeller – din genvej til et bedre salg i sundhedsvæsnet

Gratis webinar: Evalueringsmodeller – din genvej til et bedre salg i sundhedsvæsnet

Hvordan dokumenterer du (overbevisende) effekten af dine sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger og får kommuner og sygehuse til at investere. Og hvordan får du håndfaste beviser på, at din løsning er pengene værd? Brug evalueringsmodellerne MAST og MTV som effektfuld dokumentation!

Webinar

Egen computer, smartphone eller tablet

Start: 28.11.2017 | kl. 13:00

Slut: 28.11.2017 | kl. 13:45

Vær med når Patient@home og Welfare Tech inviterer til gratis webinar. Få en introduktion til og viden om, hvordan evalueringsmodeller som MAST (Model for ASsessment of Telemedicine) eller MTV (Medicinsk Teknologivurdering) kan hjælpe din virksomhed til at få et bedre salg til sundhedsvæsenet i Danmark og evt. udlandet.

Målgruppe

Virksomheder som vil styrke deres salg af sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger på nye markeder – nationalt såvel som internationalt.

Vi gennemgår

  • Få en kort introduktion til, hvordan du kan benytte MAST modellen til at dokumentere effekten af dine velfærdsteknologiske produkter
  • Få indsigt i, hvordan MAST fungerer i praksis med eksempel fra Patient@home og deres innovationsmodel
  • Få tips til, hvordan du kan anvende MAST i et projektforløb OG efterfølgende i forbindelse med marketing og salg

Læs også beskrivelse af evalueringsmodellen MAST 

Din vært

Søren Møller Parmar-Sielemann, Seniorkonsulent hos Welfare Tech og Kristian Kidholm, forskningsleder i CIMT, Center For Innovativ Medicinsk Teknologi, er din vært på dette webinar. Kristian har en baggrund som MTV-konsulent på Odense Universitetshospital OUH,  og er ph.d. og lektor i sundhedsøkonomi på COHERE på Syddansk Universitet. I sin egen forskning har Kristian Klidholm hidtil mest haft fokus på udvikling af MAST (Model of ASsessment of Telemedicine). 

Derudover kan du møde Hanne Hansen-Nord, Key Account Manager hos NewIcon Group DK, som skal i gang med at bruge MAST-evalueringsmodellen. Læs mere Elektronisk medicinskab gør arbejdet sikrere i den fælles akutmodtagelse.

Webinaret er interaktivt og du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs i chatten, ligesom du kan møde de andre deltagere og starte dialog. 

Sådan deltager du

Du deltager på webinaret via din computer, smartphone eller tablet. Det er en god idé med høretelefoner/headset og en kabelforbindelse til internettet for at få den bedste kvalitet; men det er ikke en forudsætning. Du behøver ikke webcam. 

Når du er tilmeldt får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Dermed har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer.

Når webinaret er afholdt, kan du se eller gense det ”on demand” på Welfare Techs hjemmeside, hvor det vil være tilgængeligt i 14 dage. 

Se oversigt over kommende og afholdte tilgængelige webinars i Welfare Tech Academy


Del af Future Week Denmark 2017


Webinaret afholdes som del af Future Week Denmark 2017. En uge, der samler en række events arrangeret af de danske klynger og innovationsnetværk på tværs af brancher og industrier i Danmark, som stiller fokus på Danmarks styrkepositioner. Eventene afholdes i uge 48 og er fordelt over alle de danske regioner.

Læs mere og se andre events fra Future Week Denmark

Følg på Facebook @futureweekdenmark

Information

Sted:

Webinar
Egen computer, smartphone eller tablet

Dato, Start:

28.11.2017
kl. 13:00

Dato, Slut:

28.11.2017
kl. 13:45

Arrangør:

Welfare Tech og Patient@home

Pris:

Gratis

Mere info:

Tilmelding senest torsdag den 23. november 2017, kl. 16:00.

Du deltager via egen computer, smartphone eller tablet. Det er en god idé med høretelefoner/headset og en kabelforbindelse til internettet, for den bedste kvalitet, men det er ikke en forudsætning. Du behøver ikke webcam.

Når du er tilmeldt får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Dermed har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer.

Kontakt

Søren_NY1.jpg

Søren Møller Parmar-Sielemann

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Projektstyring, innovationspartnerskaber og sundhedsinnovation

T: +45 2932 7470

LinkedIn

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png