Welfare Tech fællesstand på WHINN EXHIBITION 2017

Del med dit netværk:

Besøg Welfare Techs fællesstand i den officielle udstilling på Week of Health & INNovation, WHINN 2017. Mød medlemmer og se bud på nye sundheds- og velfærdsteknologier.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 10.10.2017 | kl. 09:00

Slut: 11.10.2017 | kl. 17:00

WHINN EXHIBITION er et udstillingsvindue for sundheds- velfærdsløsninger. Her finder du både præsentationer af eksisterende sundhedsløsninger, som er taget i brug og implementeret i kommuner og regioner landet over samt i udlandet, og bud på nye teknologier, produkter og services målrettet morgendagens pleje- og sundhedsvæsen.

Læs mere om hvordan du bliver udstiller på fællesstanden, tilmelding og praktik

Læs mere om WHINN 2017

Welfare Techs fællesstand

For andet år i træk deltager Welfare Tech med en stor fællesstand, hvor du kan møde medlemmer og samarbejdspartnere, som præsenterer deres løsninger og projekter.

På fællesstanden kan du møde:

Patient@home fællesstand

Kom og hør mere om, hvordan projektet Patient@home sætter fokus på tæt samarbejde mellem sundhedspersonale, patienter, private virksomheder og forskningsinstitutioner, som sikrer relevans og effekt af de udviklede produkter og services inden for særligt rehabilitering og monitorering. På Patient@homes fællesstand kan du møde Institut for Idræt og Biomekanik fra SDU, der står klar til fortælle dig om den nyeste forskning inden for området. 

Innovative Sensory Technologies fællesstand

Kunne du tænke dig at høre mere om sanseteknologier og opleve de innovative løsninger og kreative hjerner bag dem? Kom og besøg vores fællesstand for innovative sanseteknologier lige ved siden af Welfare Techs fællesstand, hvor virksomhederne vil demonstrere deres løsninger. 

På denne fællesstand kan du møde: 

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense SØ

Dato, Start:

10.10.2017
kl. 09:00

Dato, Slut:

11.10.2017
kl. 17:00

Arrangør:

Welfare Tech

Støttes af

Welfare Tech er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png