Gratis webinar: Sådan kommer du godt i gang med OPI

Kender du begrebet OPI, men er ikke helt sikker på, hvad det egentlig er, og hvad du kan bruge det til? Eller er du bare nysgerrig og vil gerne vide mere om offentlig-privat innovationssamarbejde, og hvordan det skaber vækst - og mere på bundlinjen? Så er dette første webinar i Welfare Tech Academy noget for dig.

Webinar

Egen computer, smartphone eller tablet

Start: 29.09.2017 | kl. 13:00

Slut: 29.09.2017 | kl. 14:00

Deltag på vores gratis webinar i Welfare Tech Academy og hør bl.a. virksomheden Dosesystem og Aabenraa Kommune fortælle om deres OPI-rejse og erfaringer med offentlig-privat innovation. Få inspiration, værktøjer og nyttig viden om, hvilke spilleregler, der gør sig gældende for både de offentlige og private parter i et OPI-samarbejde. 

Webinaret er interaktivt og du får mulighed for at stille oplægsholderne spørgsmål undervejs, ligesom du kan møde de andre deltagere og starte dialog. 

Vi gennemgår

  • Hvordan man som offentlig organisation og privat virksomhed taler samme sprog, og lærer at forstå hinandens verden
  • Hvorfor forventningsafstemning og tilgang til samarbejdet er nøgle parametre for at nå ordentligt i mål
  • Hvad man skal have for øje under implementeringsarbejdet

Din vært

Ann Højbjerg Clarke, Institutleder, Ph.D, Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse, Syddansk Universitet

Sådan deltager du

Du deltager på webinaret via din computer, smartphone eller tablet. Det er en god idé med høretelefoner/headset og en kabelforbindelse til internettet for at få den bedste kvalitet; men det er ikke en forudsætning. Du behøver ikke webcam. 

Når du er tilmeldt får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Dermed har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer.

Når webinaret er afholdt, kan du se eller gense det ”on demand” på Welfare Techs hjemmeside, hvor det vil være tilgængeligt i 14 dage. 

Se oversigt over kommende og afholdte tilgængelige webinars i Welfare Tech Academy

Hvad er OPI?

Offentlig-privat innovationssamarbejde, også kaldet OPI, har længe været en central disciplin at mestre, når det kommer til udvikling af fremtidens sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger. Et OPI-samarbejde kan rumme mange facetter, der ikke altid er nemme at navigere rundt i. 

Læs også Faglig viden uden rejsetid med Welfare Tech Academy

Vær med når Welfare Tech Academy, i samarbejde med OPIguide.dk, afholder gratis webinar og kom godt i gang med OPI!

Information

Sted:

Webinar
Egen computer, smartphone eller tablet

Dato, Start:

29.09.2017
kl. 13:00

Dato, Slut:

29.09.2017
kl. 14:00

Arrangør:

Welfare Tech

Pris:

Gratis

Mere info:

Tilmelding senest 22. september 2017, kl. 16:00.

Du deltager via egen computer, smartphone eller tablet. Det er en god idé med høretelefoner/headset og en kabelforbindelse til internettet, for den bedste kvalitet, men det er ikke en forudsætning. Du behøver ikke webcam.

Når du er tilmeldt får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Dermed har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png