Welfare Tech Member Lounge

Kom til uformel networking og knyt tættere bånd til de øvrige Welfare Tech medlemmer. Vi giver mad og drikke og inspirerende indspark. Du kommer med godt humør og gerne en kollega eller god samarbejdspartner.

Welfare Tech

Forskerparken 10H

5230 Odense M

Start: 16.08.2018 | kl. 17:00

Slut: 16.08.2018 | kl. 20:00

Welfare Tech inviterer igen medlemmerne til Welfare Tech Member Lounge, som er en uformelt Network Event, hvor vi ikke har lagt et stramt fagligt program. Vi sætter rammerne for et godt match mellem deltagerne: Det er centralt på eventen, at I får indblik i hinandens arbejdsområder. Det gælder både de offentlige deltageres behov, virksomhedernes produkter og videninstitutionernes kompetencer.

Du får god tid til uformelt netværk med eventuelle købere og leverandører, samarbejdspartnere og relevante projektpartnere. Vi giver mad, drikke og et inspirerende fagligt indspark.

Konceptet er:

  • Et kort fagligt indspark, som du kan bruge her og nu
  • Networking med andre virksomheder, kommuner, videninstitutioner osv.
  • Uformel atmosfære
  • Mulighed for at tage en kollega eller samarbejdspartner med

Du kommer med godt humør og tager gerne en kollega eller samarbejdspartner med under armen. Vi vil opfordre dig til på forhånd at øve dig på en kort 1-minutters pitch om dig selv og din organisation/virksomhed.

Vi glæder os til at se dig og sammen styrke samarbejdet og netværket.

Dagens oplæg: Netværk (digitalt) – vejen til din næste (store) succes

Et godt og solidt netværk kan hjælpe dig nemmere til at opnå dine mål og få mere succes. Så hvordan kan du bruge DIT netværk – også digitalt – til at skabe gode resultater?

Mød Lisbeth Chawes - en af de mest prominente kvindelige ledere inden for det danske tech community. I 2016 blev hun bl.a. udnævnt til en af Nordic top 50 #womenintech.

Lisbeth har mange års erfaring med den digitale verden og har mange forskellige funktioner: indehaver af Lisbeth Chawes &TECH, director of partner relations hos Techfestival, medlem af Tænketanken Nexus, Mentor i Mashup.nu og board member i Dansk Markedsføring (Danish Marketing Association) m.m.

Lisbeth Chawes holder et kort og inspirerende indlæg om brugen af netværk, både det fysiske – og det digitale. Du får Lisbeths tips og tricks til at styrke dit netværk og opnå dine mål.

Besøg Lisbeths profil på LinkedIn eller læs mere på lisbethchawes.com

Bemærk: Der er max 40 pladser – så reserver din plads i dag!


Offentliggørelse af billeder og video fra Welfare Techs arrangementer og aktiviteter

Bemærk! Ved tilmelding til dette arrangement giver du samtidigt tilladelse til, at Welfare Tech må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Læs mere om offentliggørelse af billede og video.

Information

Sted:

Welfare Tech
Forskerparken 10H
Odense M

Dato, Start:

16.08.2018
kl. 17:00

Dato, Slut:

16.08.2018
kl. 20:00

Arrangør:

Welfare Tech

Pris:

Gratis

Mere info:

Kun for medlemmer

Tilmelding senest 14. august 2018, kl. 12:00. 

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Netværksudvikling og eventkoordinering

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png