Spring ud i systematisk innovation

Interesserer du dig for innovation af offentlige organisationer, må du ikke gå glip af dette sjove og lærerige webinar. Her får du en smagsprøve på nye og velafprøvede metoder til at indkredse og løse problemer i det offentlige.

Webinar

Smartphone, tablet eller

Egen computer

Start: 06.12.2018 | kl. 13:00

Slut: 06.12.2018 | kl. 13:45

Offentlige organisationer – såvel kommuner og regioner - står overfor flere af de samme grundlæggende problemer, som kan være vanskelige at løse ved typisk at igangsætte det ene udviklingsprojekt efter det andet. På dette webinar kan du få indblik i, hvordan man kan arbejde helt systematisk med innovation og tage udgangspunkt i problemerne ved deres rod. Ved at deltage i webinaret får du altså indsigt i hvad det kræver, for at innovationsinitiativer giver effekt i hverdagen i kommuner og regioner.  

Rasmus Balder, design- og metodechef i Public Intelligence, vil først give en kort introduktion til metodikken for ’systematisk innovation’, som bygger på en række anerkendte innovations-, forandrings- og effektmålingsmetoder. Løbende vil han inddrage eksempler fra konsulenthusets udviklingsarbejde i danske kommuner.

Ved dette webinar testes et nyt uformelt format, hvor du som deltager bliver en del af dialogen, hvis du bruger mulighederne for at stille spørgsmål og byde ind med ideer til webinarværten. Vi tegner og fortæller uformelt ved en flip-over, og der er frit spil til at kommentere, spørge og påvirke hvad der tales om. 

Vi gennemgår:

Ved hjælp af konkrete eksempler vil vi gennemgå temaerne:

  • Hvordan I alverden kan et problem være fundament for god innovation?
  • Okay, vi har et problem! Jamen, hvordan kommer vi så til en endelig løsning?
  • Kan man virkelig arbejde både strategisk og brugercentreret med innovation – og så endda på samme tid?

Målgruppe:

Offentlige og private organisationer der ønsker indsigt i, hvordan man ved systematisk innovation kan finde løsninger på grundlæggende problemer, og få dem til at virke i praksis.

Information

Sted:

Webinar
Smartphone, tablet eller
Egen computer

Dato, Start:

06.12.2018
kl. 13:00

Dato, Slut:

06.12.2018
kl. 13:45

Arrangør:

Welfare Tech og Public Intelligence

Pris:

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendigt

Mere info:

Tilmeldingsfrist er den 6. december 2018.

Du deltager via egen computer, smartphone eller tablet. Det er en god idé med høretelefoner/headset og en kabelforbindelse til internettet, for den bedste kvalitet, men det er ikke en forudsætning. Du behøver ikke webcam. Når du er tilmeldt får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Dermed har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer.

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Netværksudvikling og eventkoordinering

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Kontakt

Stinne Skydt

Seniorprojektleder

Public Intelligence

T: +45 3074 7332

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEN-partnerlogo-580-x-65_DK.png