Velfærdens Innovationsdag 2018

Danmarks største konference om velfærdsinnovation. Mød velfærdens ildsjæle til videndeling og inspiration om, hvordan nye teknologier og data kan bruges til at skabe nye veje til bedre og mere bæredygtig velfærd. Igen i 2018 er Welfare Tech vært for en fællesstand i udstillingsområdet med nye innovative velfærdsløsninger.

Øksnehallen

Halmtorvet 11

1700 København V

Start: 25.01.2018 | kl. 08:30

Slut: 25.01.2018 | kl. 17:30

For niende år i træk samler Mandag Morgen flere end 1000 af velfærdens frontløbere og rejser spørgsmål om, hvordan man bedst ruster velfærdsmedarbejdere og ledere til et velfærdssamfund i rivende udvikling.

På Velfærdens Innovationsdag 2018 kan du møde velfærdsledere og udviklingsansvarlige fra hele Danmark og diskutere og dele løsninger, erfaringer og idéer, som kan være med til at skabe endnu bedre velfærd for borgerne.

Se inspirationsvideo fra Velfærdens Innovationsdag 2017

Welfare Techs fællesstand

I 2018 er Welfare Tech igen vært for en stor fællesstand i udstillingsområdet, hvor nye og innovative sundheds- og velfærdsteknologier præsenteres for landets kommuner og andre interesserede.

Der er rift om pladserne.

Kontakt konsulent Louise Daugbjerg-Pedersen, Welfare Tech, T +45 5133 4642, lodp@welfaretech.dk, hvis du er interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for at udstille på fællesstanden.

Louise er også behjælpelig med spørgsmål vedrørende standpriser, rabatter på entrebilletter, o.lig.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png