Cross Cluster Innovation

Interaktiv workshop for klyngeaktører i Region Syddanmark om, hvordan de syddanske klynger bruger de opbyggede styrkepositioner inden for sundhed, robotter, energi og design, til at sikrer fortsat vækst i erhvervslivet. KUN FOR INVITEREDE DELTAGERE.

Pakhuset

Sdr. Havnegade 7

6000 Kolding

Start: 29.11.2018 | kl. 11:00

Slut: 29.11.2018 | kl. 16:00

D2i og de syddanske klynger samles til strategisk udviklingsworkshop. Workshoppen vil identificere snitflader og fælles interesseområder på tværs af klyngerne og pege på nye strategiske indsatsområder. Sammen vil deltagerne bruge de styrkepositioner, klyngerne har opbygget, som fundament for at drøfte, hvordan man fremadrettet kan sikre en fortsat erhvervsudvikling, der giver mening for virksomhederne og de klynger, de er tilkoblet.

Deltagerne vil på workshoppen arbejde med S3 Synergy Diamond Model. Et værktøj, der er udviklet af tyske af Gerd Meier zu Köcker fra Cluster Agency i Stuttgart, til identifikation af indsatsområder på tværs af regionale styrkepositioner. 

Cluster Excellence Denmark vil stå for faciliteringen af den interaktive del af workshoppen, mens eksperter fra Region Syddanmark og Syddansk Universitet vil bidrage med ekspertviden.

Målgruppe

Workshoppen er forbeholdt medarbejdere involveret i strategisk udviklingsarbejde i en af de fem syddanske klynger: WelfareTech, Odense Robotics, CLEAN, Offshoreenergy.dk og D2i. 


Workshoppen er arrangeret af D2i i samarbejde med Welfare Tech og afvikles som en aktivitet under Interreg-projektet Empinno. 

 


Del af Future Week Denmark 2018

Konferencen afholdes under Future Week Denmark 2018. En uge, der samler events og arrangementer fra de danske klynger og innovationsnetværk på tværs af brancher og industrier. Future Week Denmark stiller skarpt på Danmarks styrkepositioner, herunder sundhed og velfærdsteknologi, og afholdes i uge 48.

Læs mere og se andre events fra Future Week Denmark. Følg Future Week Denmark på Facebook

Se video om FutureWeek Denmark:

 

FutureWeek video from DESIGN CONCERN on Vimeo.

 

Information

Sted:

Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
Kolding

Dato, Start:

29.11.2018
kl. 11:00

Dato, Slut:

29.11.2018
kl. 16:00

Arrangør:

D2i i samarbejde med Welfare Tech.

Pris:

Gratis. Deltagelse kun ved invitation

Kontakt

Karen-Lindegaard_NY.jpg

Karen Lindegaard

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Internationalt samarbejde, klyngeudvikling, forretningsudvikling

T: +45 2461 1931

LinkedIn

Skype id : karen.santos.lindegaard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png