Guidede ture på WHINN EXHIBITION

Deltag i tematiske guidede ture på WHINN EXHIBITION.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 10.10.2018

Slut: 11.10.2018

Kom med på én eller flere guidede ture rundt til udstillerne på WHINN 2018 – Week of Health and INNovation i Odense Congress Center.

Welfare Tech gentager succesen og arrangerer igen i år guidede ture rundt i WHINN EXHIBITION for interesserede deltagere. I år relaterer de guidede ture sig til de 10 konferencespor, som WHINN byder på:

  • Connected Health
  • Digital Health
  • My Own Health
  • Dementia
  • Innovation & Sustainable Healthcare
  • Mental Health
  • Social Health
  • Sustainable Hospitals
  • Prevention
  • Digital Strategy (Leadership – Implementation – Upscaling)

Hvorfor deltage på en guidet tur?

Du skal deltage på en guidet tur, fordi du bliver ledt hen til de udstillere, som har løsninger inden for det specifikke konferencetema, som du interesserer dig for.

På en guidet tur får du et hurtigt overblik over løsninger inden for et givet emne, så det er lettere at udvælge, hvilke udstillere som du ønsker yderligere dialog med.

- Guidede ture giver deltagere et unikt indblik i de førende sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og løsninger. Som del af en gruppe får du et godt overblik og efterfølgende kan du så på egen hånd opsøge det mest relevante for dig og din organisation, siger Christian Graversen, administrerende direktør i Welfare Tech.

Udstillerne er primært virksomheder, men uddannelsesinstitutioner og innovative aktører fra kommuner og hospitaler har også altid været at finde på WHINN EXHIBITiON.

Hvornår og hvordan?

De guidede ture er lagt ind i programmerne for de forskellige konferencespor den 10. og 11. oktober 2018. Du kan deltage i én eller flere tematiske ture såvel formiddag som eftermiddag. Du bestemmer.

Du kan se programmet og tiderne for de guidede ture her.

I år tilmelder du dig ikke de guidede ture via tilmeldingsmodulet til WHINN. Turene begynder på konferencesporene på de tidspunkter, som du kan se i programmet. Der er et antal billetter til de guidede ture i konferencelokalet – og så er det først til mølle.

Det er kun muligt at deltage i en guidet tur, hvis du er deltager på WHINN. Tilmeld dig her.

Målgruppe

Offentlige beslutningstagere, fagpersoner og politikere på social og sundhedsområdet. Alle interesserede kan deltage I de guidede ture. Welfare Tech er vært for de guidede ture under WHINN – Week of Health and INNovation.

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Guidede ture på WHINN afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere


Offentliggørelse af billeder og video

Bemærk! Ved tilmelding til dette arrangement giver du samtidigt tilladelse til, at Welfare Tech må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Læs mere om offentliggørelse af billede og video.

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense SØ

Dato, Start:

10.10.2018

Dato, Slut:

11.10.2018

Arrangør:

Welfare Tech

Pris:

Gratis

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png