WHINN 2018

WHINN er en sundhedsskabende event om og med sundhedsteknologi som via konferencespor, sideevents, udstilling, matchmaking og netværksaktiviteter giver dig den nyeste viden inden for sundheds- og velfærdsinnovation.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 09.10.2018

Slut: 11.10.2018

WHINN 2018 giver dig viden, inspiration og indsigt i den nyeste forskning og internationale trends inden for sundhed og innovation. Over tre dage kan du deltage i konferencer, arrangementer og initiativer og møde nye kontakter, som kan være starten på en ny forretning, nye samarbejder eller nye muligheder for sundhedsinnovation.

Bliv inspireret af nye perspektiver. Mød og netværk med administrerende direktører, slutbrugere, klinikere og beslutningstagere. Og tag dig tid og rum til videndeling og præsentation af den nyeste viden og internationale trends inden for sundhed og innovation.

Hovedemner 2018

  • meHealth
  • Thought Leadership
  • Integrated Care

WHINN er beliggende i Odense i Syddanmark, et område, der går forrest inden for sundhedsteknologi og innovation.

Udover konferencer og aktiviteter tilbyder WHINN sideevents til praksisnære miljøer og testlaboratorier, hvor ny teknologi er taget i anvendelse, og hvor morgendagens sundhedsteknologi udvikles, samt til inspirerende virksomhedsbesøg.

Nye aktiviteter bliver løbende tilføjet til WHINN, så hold øje med www.whinn.dk og via WHINN's nyhedsbrev (tilmelding via WHINN.dk).

Følg også WHINN på Twitter @WHINN_DK og Instagram #WHINN_dk.

Hvordan udnytter du bedst WHINN 2018?

Ønsker du sparing på dine muligheder på WHINN er du velkommen til at kontakte Welfare Tech til en snak om, hvordan du udnytter ugens vækst- og udviklingspotentiale, herunder afholdelse af egne aktiviteter under WHINN.

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEB-Partnerlogo-580-x-50-px_DK.png