WHINN Pitchfire Finals

Brænder du for velfærdsteknologisk iværksætteri? Deltag som startup eller publikum i WHINN Pitchfire Finals, hvor fremtidens løsninger pitches for en investorjury

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 11.10.2018 | kl. 11:30

Slut: 11.10.2018 | kl. 16:30

WHINN Pitchfire (en del WHINN 2018 - Week of Health & Innovation) er sat i verden for at du, som velfærdsteknologisk startup, kan blive klædt på til mødet med investorer. Forløbet består af to events:

Den 9. oktober 2018 gennemføres den koncentrerede Pitchfire Workshop, hvor du som deltagende startup får professionel træning, rådgivning og feedback på dit pitch.

Læs mere om Pitchfire Workshop her.

Som deltager på workshoppen får du mulighed for at kvalificere din startup til forløbets anden event: WHINN Pitchfire Finals, der finder sted den 11. oktober i forbindelse med WHINN Exhibition.

Som startup-finalist i WHINN Pitchfire Finals får du mulighed for at pitche foran en investorjury og et publikum, netværke med eksperter og møde mulige samarbejdspartnere. Der er præmier på højkant, og de første fem startups, der tilmelder sig Pitchfire-forløbet (Workshop & Finals) får lov til gratis at udstille i Startup Zonen på WHINN Exhibition. Dette har normalt en værdi af 595 euro (Ca. 4400 DKK ekskl. moms).

Se program og læs mere om dette års WHINN Pitchfire og tilmeld dig som start-up.

WHINN Pitchfire afholdes på engelsk. 

Deltag som publikum

Er du tilmeldt WHINN 2018, har du mulighed for at overvære Pitchfire Finals som publikum. Som publikum til Pitchfire Finals får du indblik i fremtidens velfærdsteknologiske løsninger, der pitches af startups direkte foran en investorjury. Og du vil opleve oplæg fra eksperter indenfor iværksætteri i sundhedssektoren. Vi garanterer nogle spændende timer.

Tilmelding til WHINN 2018

Målgruppe

WHINN Pitchfire Finals henvender sig til startups, der har deltaget på Pitchfire Workshop, og som ønsker at pitche for en investorjury og udvide deres netværk, samt andet publikum, der ønsker indsigt i iværksætteri i sundhedssektoren anno 2018.

WHINN Pitchfire er del af WHINN 2018, som er af Europas største konferenceevents indenfor sundheds- og velfærdsområdet.

Programmet opdateres løbende og kan ses på WHINN.dk

WHINN Pitchfire Finals afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere


Offentliggørelse af billeder og video

Bemærk! Ved tilmelding til dette arrangement giver du samtidigt tilladelse til, at Welfare Tech må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Læs mere om offentliggørelse af billede og video.

Information

Sted:

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
Odense SØ

Dato, Start:

11.10.2018
kl. 11:30

Dato, Slut:

11.10.2018
kl. 16:30

Arrangør:

Welfare Tech, Syddansk Vækstforum, CONNECT Denmark og Invest in Odense

Pris:

Adgangsbillet til WHINN. Priser fra 100 – 295 euro (750 – 2200 kr.) ekskl. moms. Se mere i nedenstående tilmeldingslink

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png