WHINN Pitchfire Workshop

Sådan brænder du igennem med din idé. Deltag i en koncentreret workshop, få professionel træning i at pitche og vær med i opløbet til WHINN Pitchfire Finals, hvor du kan pitche for potentielle investorer.

Coworking+

Kochsgade 31D

5000 Odense C

Start: 09.10.2018 | kl. 12:00

Slut: 09.10.2018 | kl. 17:00

WHINN Pitchfire (en del WHINN 2018 - Week of Health & Innovation) er sat i verden for at du, som velfærdsteknologisk startup, kan blive klædt på til mødet med investorer. Forløbet består af to events, hvoraf Pitchfire Workshop er den første.

Workshoppen giver dig mulighed for at træne og skarpslibe dit investor-pitch. Du får feedback og rådgivning af eksperter og kan netværke med andre startup-virksomheder. Deltagelse i workshoppen giver dig samtidig chancen for at kvalificere dig til Pitchfire Finals, hvor du kan vinde præmier og komme helt tæt på investorer med erfaring indenfor velfærdsteknologi.

Læs mere om WHINN Pitchfire Finals her.

De første fem startups, der tilmelder sig WHINN Pitchfire Workshop & Finals, får lov at udstille gratis i Startup Zonen i WHINN Exhibition den 10.-11. oktober 2018. Dette har normalt en værdi af 595 euro pr. startup (Ca. 4400 DKK ekskl. moms).

Se program og læs mere om dette års WHINN Pitchfire og tilmeld dig som start-up.

WHINN Pitchfire afholdes på engelsk.

Målgruppe

WHINN Pitchfire henvender sig til startups, der arbejder med velfærdsteknologiske løsninger, og som ønsker professionel pitchtræning, netværk og mulighed for at møde investorer.

WHINN Pitchfire er del af WHINN 2018, som er af Europas største konferenceevents indenfor sundheds- og velfærdsområdet.

Programmet opdateres løbende og kan ses på WHINN.dk.

WHINN Pitchfire Workshop afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere


Offentliggørelse af billeder og video

Bemærk! Ved tilmelding til dette arrangement giver du samtidigt tilladelse til, at Welfare Tech må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Læs mere om offentliggørelse af billede og video.

Information

Sted:

Coworking+
Kochsgade 31D
Odense C

Dato, Start:

09.10.2018
kl. 12:00

Dato, Slut:

09.10.2018
kl. 17:00

Arrangør:

Welfare Tech i samarbejde med Syddansk Vækstforum, CONNECT Denmark, Invest in Odense og Coworking+

Pris:

Gratis deltagelse, No-show gebyr på 500 kr

Mere info:

Tilmelding senest den 14. september 2018 kl 12:00 på mail til Björn Gudmonsson, Syddansk Vækstforum, bsgb@rsyd.dk  T +45 2920 1752

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png