Webinar: Lancering af ILDA-Care Business Case Award

Har du en innovativ forretningsidé og vil du vinde en skræddersyet workshop, hvor du får sparring på videreudvikling af idéen? Se med, når ILDA-Care Business Case Award lanceres på dette webinar.

Webinar

Smartphone, tablet eller

Egen computer

Start: 21.01.2019 | kl. 14:00

Slut: 21.01.2019 | kl. 14:45

Antallet af varme hænder, som er tilgængelige i plejesektoren, bør bruges på personlig pleje af ældre og ikke på logistik eller andre tidskrævende arbejdsgange, som reducerer plejepersonalets tid til de ældre. Ved at bidrage til en social bæredygtig ældrepleje, opstår der en mulighed for at udvikle en ny værdikæde og derved bedre udnyttelse af potentialet på det globale marked. Værdikæden inkluderer automatisering, digitalisering og intelligent logistik på plejehjem og i hjemmeplejen.

Som et led i det dansk-tyske samarbejde lanceres nu ILDA-Care Business Case Award, hvor du har mulighed for at indstille en innovativ forretningsidé, der kan bidrage til at løse udfordringen med den aldrende demografiske udvikling og manglen på varme hænder i plejesektoren. Der kåres henholdsvis en tysk og en dansk forretningsidé som vinder, og vinderne vil modtage hver sin skræddersyede workshop, hvor eksperter vil facilitere videreudvikling af de udvalgte forretningsidéer.

Se med, når ILDA-Care Business Case Award lanceres på et webinar den 21. januar 2018, hvor du kan høre mere om, hvordan du deltager og hvad dommerkomitéen lægger vægt på. Oplægsholder i webinaret er seniorkonsulent i Welfare Tech, Søren Møller Parmar-Sielemann.

Her finder du dokumenter til indstille din forretningsidé.

Dette webinar vil blive afholdt på engelsk.

Om projektet ILDA-Care

ILDA-Care (Intelligent logistik, digitalisering og automatiserede arbejdsprocesser i hjemmepleje- og plejehjemsektoren) er et dansk-tysk samarbejde mellem Welfare Tech og den tyske klynge BioRegio STERN fra Baden-Württemberg. 

En af fordelene ved at forbinde danske og tyske SMV'er er, at tyske virksomheder får adgang til viden og danske test-faciliteter, mens de danske SMV'er er at få adgang til og viden om det tyske marked, deres forretningskultur og deres store teknologiske kompetence.

Sådan deltager du i webinaret

Du deltager på webinaret via din computer, smartphone eller tablet. Det er en god idé med høretelefoner/headset og en kabelforbindelse til internettet for at få den bedste kvalitet; men det er ikke en forudsætning. Du behøver ikke webcam.  Når du er tilmeldt, får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Dermed har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer.

Når webinaret er afholdt, kan du se eller gense det ”on demand” på Welfare Techs hjemmeside.

Se oversigt over kommende og afholdte tilgængelige webinars i Welfare Tech Academy

ILDA-Care er støttet af Baltic Sea Region - Innovation Express. Projektet løber fra 01.01.2018 - 30.06.2019.

Information

Sted:

Webinar
Smartphone, tablet eller
Egen computer

Dato, Start:

21.01.2019
kl. 14:00

Dato, Slut:

21.01.2019
kl. 14:45

Arrangør:

Welfare Tech og BioRegio STERN

Pris:

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Mere info:

Tilmelding senest 21. januar 2019, kl. 13:30

Du deltager via egen computer, smartphone eller tablet. Det er en god idé med høretelefoner/headset og en kabelforbindelse til internettet, for den bedste kvalitet, men det er ikke en forudsætning. Du behøver ikke webcam. 

Når du er tilmeldt får du tilsendt et link, som du klikker på 10 minutter inden webinaret starter. Dermed har du tid til at sikre dig, at lyd og billede fungerer.

Kontakt

Søren_NY1.jpg

Søren Møller Parmar-Sielemann

Vicedirektør og daglig leder

Welfare Tech

Projektstyring, innovationspartnerskaber og sundhedsinnovation

T: +45 2932 7470

LinkedIn

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png