Morgenmøde: Finansieringsmuligheder til din innovative løsning

Arbejder du med udvikling af ny velfærdsteknologi? Kom til morgenmøde og hør om dine muligheder for finansiering til udvikling og test af nye velfærdsteknologiske løsninger.

Welfare Tech

Forskerparken 10H

5230 Odense M

Start: 01.03.2019 | kl. 08:45

Slut: 01.03.2019 | kl. 10:30

Har du en velfærdsteknologisk løsning, der skal testes i samarbejde med slutbrugere? Mangler dit sygehus inspiration fra andre lande til implementering af digitale løsninger? Ønsker din kommune at fremme de ældre borgeres livskvalitet ved brug af teknologi i eget hjem? Deltag i dette morgenmøde og bliv klogere, når oplægsholdere fra Det Syddanske EU-Kontor, Welfare Tech og Innovationsfonden skaber overblik over muligheder for finansiering til udvikling og test af nye velfærdsteknologiske løsninger.

Du vil på dagen blive klogere på disse finansieringsprogrammer:

  • AAL, der støtter teknologi, der skaber bedre livskvalitet for ældre. Et program for SMV’er og forskningsinstitutter, der udvikler markedsklare produkter og tjenester.
  • Eurostars, der støtter internationale projekter, hvor SMV’er samarbejder om at forske i og udvikle innovative produkter, services og processer, der hurtigt kan forbedre hverdagen for mennesker over alt i verden.
  • SMV-instrumentet under Horizon 2020, der støtter gode idéer med et tydeligt markedspotentiale og gør vejen til markedet kortere for små og mellemstore virksomheder.
  • -InnoBooster, der investerer i innovative produkter, services eller processer, der øger virksomheders konkurrenceevne og skaber vækst, men som kræver viden for at blive til virkelighed.

Målgruppe

Virksomheder, forskningsinstitutter og kommuner, der arbejder med udvikling og test af nye velfærdsteknologiske løsninger.

Program

08:45: Registrering og morgenmad 

09:00 Velkommen v/ Welfare Tech og Det Syddanske EU-Kontor

09:10 Merværdi ved offentlig-privat samarbejde i udviklingsfasen v/ Allan Ottesen, Det Syddanske EU-Kontor

09:30 Introduktion til programmer i regi af Welfare Tech v/ Kurt Frederiksen, Welfare Tech

09:45 Introduktion til InnoBooster v/ Kristoffer Dunne, Innovationsfonden

10:00 Introduktion til EU-programmerne AAL, Eurostars og SMV-instrumentet v/ Else Dyekjær Mejer, Det Syddanske EU-Kontor

10:20 Spørgsmål og opsamling

Efterfølgende er der mulighed for 1:1 møde med Innovationsfonden og Det Syddanske EU-Kontor, hvor du kan få sparring på konkrete projektidéer og match med EU-programmer.

Offentliggørelse af billeder og video


Bemærk! Ved tilmelding til dette arrangement giver du samtidigt tilladelse til, at Welfare Tech må offentliggøre billeder og video fra arrangementet, hvor du er på. Læs mere om offentliggørelse af billede og video.

Information

Sted:

Welfare Tech
Forskerparken 10H
Odense M

Dato, Start:

01.03.2019
kl. 08:45

Dato, Slut:

01.03.2019
kl. 10:30

Arrangør:

Welfare Tech og Det Syddanske EU-Kontor

Pris:

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. No-show gebyr på 500kr.

Mere info:

Tilmeldingsfrist er den 22. februar 2019 kl. 16:00.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png