Socialt Lederforums Landsmøde 2019

På Socialt Lederforums Landsmøde 2019 kan du møde virksomheder og institutioner, som arbejder på social – og psykiatriområdet.

Hotel Nyborg Strand

Østerøvej 2

5800 Nyborg

Start: 28.03.2019 | kl. 09:30

Slut: 29.03.2019 | kl. 13:30

Socialt Lederforum er en landsdækkende interesseorganisation for tilbud til mennesker indenfor handicap- og psykiatriområdet. Socialt Lederforums mål er at skabe videndeling og dialog på tværs af forvaltninger, kommuner, regioner og grænser, og at fremme samarbejdet mellem alle parter med interesse inden for området. Socialt Lederforum ønsker at skabe et større offentligt fokus på livsvilkårene for mennesker med funktionsnedsættelser og psykiatriske lidelser. Foreningens omdrejningspunkt er offentlig ledelse/udøvelse af velfærdsledelse

På Socialt Lederforums Landsmøde samles godt 450 ledere fra handicap- og psykiatriområdet i hele landet. Det to-dages landsmøde byder blandt andet på oplæg, workshops og udstillingsområde.

Du kan blandt andet høre følgende oplæg:

  • Nye veje for velfærd, v/ Tinna C. Nielsen, antropolog og adfærds- og systemdesigner. Stifter af forandrings- organisationen Move the Elephant for Inclusiveness.
  • Legitim ledelse, stærke arbejdsfællesskaber og stresshåndtering, v/ Maja Loua Haslebo, Erhvervspsykolog, selvstændig konsulent og forfatter til adskillige bøger og artikler om organisationsudvikling.
  • Spot fremtiden - træn din velfærdsledermuskel nu! v/ Liselotte Lyngsø, Cand.Phil i økonomi og politik, fremtidsforsker. Efterspurgt foredragsholder verden rundt. Stifter af Future Navigator
  • ”Et liv, En tid, Et Menneske”, v/ Morten Albæk (f. 1975), cand.mag. i historie og filosofi, adjungeret professor i filosofi ved Aalborg Universitet og stifter af rådgivningsvirksomheden Voluntas.

Bliv udstiller på Socialt Lederforums Landsmøde

Socialt Lederforum giver Welfare Techs medlemmer muligheden for at købe en stand på udstillingsområdet. Der er begrænsede pladser, så tilmelding skal ske hurtigst muligt til: Pia Tøt, Administrativ sekretær, Social Lederforum på E: pit@socialtlederforum.dk.

Information

Sted:

Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
Nyborg

Dato, Start:

28.03.2019
kl. 09:30

Dato, Slut:

29.03.2019
kl. 13:30

Arrangør:

Socialt Lederforum

Mere info:

For yderligere information om priser og tilmelding se her.

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Netværksudvikling og eventkoordinering

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Kontakt

Pia Tøt

Administrativ sekretær

Socialt Lederforum

T: T. +45 2388 5995

M: T. +45 4076 5730

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png