Guidede ture på WHINN EXHIBITION 2019

Deltag i tematiske guidede ture på WHINN EXHIBITION.

Forskerparken

Forskerparken 10G

5230 Odense

Start: 20.11.2019

Slut: 21.11.2019

 

 

Kom med på én eller flere guidede ture rundt til udstillerne på WHINN 2019 – Week of Health and INNovation. Welfare Tech gentager succesen og arrangerer igen i år guidede ture rundt i WHINN EXHIBITION for interesserede deltagere. I år relaterer de guidede ture sig til fire af de fem konferencespor, som WHINN byder på:

  • Digital health
  • Home based healthcare
  • Robots and drones
  • Easy and equal access to care
  • Fremtidens sundhedsprofessionelle (Dansk Track) 

Ydermere vil Welfare Techs direktør Christian Graversen guide social- og sundhedsdirektører, politikere og andre centrale aktører fra regioner og kommuner rundt i udstillingen.

Hvorfor deltage på en guidet tur?

Du skal deltage på en guidet tur, fordi du bliver ledt hen til de udstillere, som har løsninger inden for det specifikke konferencetema, som du interesserer dig for. På en guidet tur får du et hurtigt overblik over løsninger inden for et givet emne, så det er lettere at udvælge, hvilke udstillere som du ønsker yderligere dialog med.

- Guidede ture giver deltagere et unikt indblik i de førende sundheds- og velfærdsteknologiske produkter og løsninger. Som del af en gruppe får du et godt overblik og efterfølgende kan du så på egen hånd opsøge det mest relevante for dig og din organisation, siger Christian Graversen, administrerende direktør i Welfare Tech.

Udstillerne er primært virksomheder, men uddannelsesinstitutioner og innovative aktører fra kommuner og hospitaler har også altid været at finde på WHINN EXHIBITiON.

Hvornår og hvordan?

De guidede ture er lagt ind i programmerne for de forskellige konferencespor den 20. og 21. november 2019. Du kan deltage i én eller flere tematiske ture såvel formiddag som eftermiddag. Du bestemmer. 

I år tilmelder du dig ikke de guidede ture via tilmeldingsmodulet til WHINN. Turene begynder på konferencesporene på de tidspunkter, som du kan se i programmet. Der er et antal billetter til de guidede ture i konferencelokalet – og så er det først til mølle. Det er kun muligt at deltage i en guidet tur, hvis du er deltager på WHINN. Tilmeld dig her.

Målgruppe

Offentlige beslutningstagere, fagpersoner og politikere på social og sundhedsområdet. Alle interesserede kan deltage I de guidede ture. Welfare Tech er vært for de guidede ture under WHINN – Week of Health and INNovation.

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

Guidede ture på WHINN afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere

Information

Sted:

Forskerparken
Forskerparken 10G
Odense

Dato, Start:

20.11.2019

Dato, Slut:

21.11.2019

Arrangør:

Welfare Tech

Pris:

Deltagelse er gratis

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png