WHINN 2019

International konferencer om fremtidens sundhedsvæsen. Få viden, inspiration og indsigt i ny forskning og internationale trends og skab nye kontakter til sundhedsinnovationsens frontløbere.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense SØ

Start: 19.11.2019

Slut: 21.11.2019

WHINN 2019 er en af Europas største konferencer inden for fremtidens sundhedsvæsen. Konferencen samler deltagere fra hele verden og præsenterer de seneste udviklingstendenser på forskellige konferencespor. WHINN 2019 slår også dørene op til en udstilling, hvor virksomheder præsentere nye løsninger til sundheds- og plejesektoren. 

Bliv inspireret af nye perspektiver. Mød nye samarbejdspartnere. Og netværk med erhvervsfolk, udviklere, beslutningstagere, praktikere, klinikere, investorer og slutbrugere - borgerne det hele handler om. Giv dig tid og rum til videndeling og præsentationer af ny viden og de nyeste internationale trends inden for sundheds- og velfærdsinnovation.

Programmet opdateres løbende på WHINN.dk

Du kan også tilmelde dig WHINN's nyhedsbrev og holde dig løbende orienteret (tilmelding via WHINN.dk).

Eller følg WHINN på Twitter @WHINN_DK og Instagram #WHINN_dk.

Hvordan udnytter du bedst WHINN 2019?

Ønsker du sparing på dine muligheder på WHINN er du velkommen til at kontakte Welfare Tech til en snak om, hvordan du udnytter konferencens vækst- og udviklingspotentiale.

WHINN afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere

Støttes af

Welfare Tech's aktiviteter er finansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet, Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WEN-partnerlogo-580-x-65_DK.png