WHINN 2019

International konference om fremtidens sundhedsvæsen. Få viden, inspiration og indsigt i ny forskning og internationale trends og skab nye kontakter til sundhedsinnovationens frontløbere.

Campusområdet i Odense

Forskerparken, Videnbyen, Syddansk Universitet (Campusvej) og Universty og College Lillebælt UCL (Niels Bohrs Allé)

Odense

Start: 19.11.2019

Slut: 21.11.2019

WHINN 2019 er en af Europas største konferencer med udstilling om fremtidens sundhedsvæsen. Konferencen samler deltagere fra hele verden og præsenterer de seneste udviklingstendenser på forskellige konferencespor. I 2019 er der bl.a. fokus på digital sundhed, velfærdsteknologisk støtte til pleje og sundhed i eget hjem og fremtidens sundhedsprofessionelle. I udstillingen præsenterer virksomheder, vidensinstitutioner og andre aktører nye løsninger til sundheds- og plejesektoren.

Programmet opdateres løbende på WHINN.dk

Bliv inspireret af nye perspektiver. Mød nye samarbejdspartnere. Og netværk med erhvervsfolk, udviklere, beslutningstagere, praktikere, klinikere, investorer og slutbrugere - borgerne, det hele handler om.

Rabat på udstilling til Welfare Techs medlemmer

WHINNs udstilling løber over to dage; den 20. og 21. november 2019 (hele WHINN-konferencen foregår den 19.-21. november). Welfare Techs medlemmer får 15% rabat på udstillingspladserne. I udstillingen bliver din virksomhed eksponeret for både nationale og internationale potentielle kunder, investorer eller partnere. En stand på eksempelvis 6 kvm. Koster til almindelig pris 10.128 kr. Welfare Techs medlemmer betaler 8.609 kr. Prisen er inklusiv et udstillerbadge med frokost begge dage. Et ekstra badge med frokost koster 795 kr. pr. dag. Der kan købes stande i forskellige størrelser.

Hvis du vil høre nærmere om at udstille på WHINN, kan du kontakte Louise Daugbjerg, konsulent hos WHINN på telefon +45 5133 4642 eller på louise@whinn.dk.

Du kan også tilmelde dig WHINN's nyhedsbrev og holde dig løbende orienteret (tilmelding via WHINN.dk).

Eller følg WHINN på Twitter @WHINN_DK og Instagram #WHINN_dk.

Hvordan udnytter du bedst WHINN 2019?

Ønsker du sparing på dine muligheder på WHINN er du velkommen til at kontakte Welfare Tech til en snak om, hvordan du udnytter konferencens vækst- og udviklingspotentiale.

WHINN afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere

Information

Sted:

Campusområdet i Odense
Forskerparken, Videnbyen, Syddansk Universitet (Campusvej) og Universty og College Lillebælt UCL (Niels Bohrs Allé)
Odense

Dato, Start:

19.11.2019

Dato, Slut:

21.11.2019

Arrangør:

Welfare Tech, Odense Universitetshospital OUH, Odense Kommune, Region Syddanmark, Healthcare DENMARK, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Syddansk Universitet

Pris:

1 dag: 595 kr. (efter 1. september 795 kr.) 2 dage: 995 kr. (efter 1. september 1.195 kr. )

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Kontakt

Michaela Andersen

Director

WHINN

Week of Health and INNovation

M: +45 4040 1282

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png