DTU High Tech Summit

Deltag i DTU High Tech Summit 2019 og vær med når Danish Healthtech fortæller om brugen af 3D-print i sundhedssektoren.

Danmarks Tekniske Universitet

Anker Engelundsvej, Bygning 101A

2800 Kgs. Lyngby

Start: 30.10.2019

Slut: 31.10.2019

High Tech Summit er dels en konference og dels udstilling drevet af DTU (Danmarks Tekniske Universitet). Deres vision er at skabe det største forskningsbaserede mødested i Danmark inden for digitaliseringsområdet. På High Tech Summit mødes virksomheder, forskere, studerende og startups med det formål at finde inspiration og skabe værdi. High Tech Summit 2019 præsenterer syv faglige spor, som alle kører over to dage den 30. og 31. oktober. Samtidig udstiller hightech-virksomheder og startups deres nyeste produkter og idéer.

Årets særlige tema er hvad digitalisering, kunstig intelligens, robotter og industri 4.0. kan bidrage med i forhold til klima, bæredygtig energi og miljø.

Spor om 3D-print i sundhedssektoren

Innovationsnetværket Danish Healthtech har fået tildelt et spor på årets High Tech Summit konference. Overskriften på sporet er ”Use of 3D-print (additive manufacturing) in Healthcare”. Udgangspunktet er det faktum, at 3D-print i udstrakt grad anvendes som led i industriel fremstilling og som slutproduktet, hvor dele er 3D-printet. Men inden for sundhedssektoren anvendes 3D-print kun i meget begrænset omfang.

Oplægsholderne kommer fra vidensinstitutioner og virksomheder. Tilsammen belyser oplægsholderne aspekter af de muligheder og udfordringer, der er forbundet med anvendelse af 3D-print i sundhedsvæsenet

Sporet om 3D-print i sundhedssektoren ligger d. 10. oktober om eftermiddagen.

Læs mere om Danish Healthtechs arbejde med 3D-print i artiklerne ”Hvordan udnytter vi det store potentiale for 3D-print i sundhedssektoren?” og ”3D-print i sundhedssektoren set fra et leverandørperspektiv”.

Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling

Udstilling på High Tech Summit

Som udstiller på High Tech Summit får du adgang til 6000 forventede deltagere. Du har muligheden for at møde nye kunder samt DTU’s netværk af forskere, studerende, udviklere og kommende talenter.

For mere information om at udstille på High Tech Summit, se her.

 

Information

Sted:

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelundsvej, Bygning 101A
Kgs. Lyngby

Dato, Start:

30.10.2019

Dato, Slut:

31.10.2019

Arrangør:

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Pris:

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt

Kontakt

Lene-Vistisen_NY.jpg

Lene Vistisen

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Netværksleder for Innovationsnetværket Danish Healthtech

T: +45 3176 4331

LinkedIn

Skype id : lene.vistisen.work

Kontakt

Mark Bernhard Riis

Project Manager

DTU

T: +45 6139 6354

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK 580b.png