NPF Business Academy

Deltag på NPF Business academy og få viden om kompetenceudvikling gennem gaming.

Messe C

Vestre Ringvej 101

7000 Fredericia

Start: 11.10.2019 | kl. 11:30

Slut: 11.10.2019 | kl. 18:30

Der er få områder, hvor teknologisk kunnen og præcision er vigtigere, end i udarbejdelse af den teknologi, der skal assistere morgendagens sundhedspersonale. Mange af de kompetencer fremtidens teknologer, ingeniører og programmører skal oparbejde for at løse disse udfordringer kan udvikles gennem gaming.

Kompetencer som teamwork, problemløsning, strategisk udvikling og beslutningstagning er kompetencer, som har klare paralleller med de evner der er skal til, for at opfinde og udvikle morgendagens teknologiske løsninger i sundhedssektoren. Hør hvordan I kan imødekomme dette behov af kompetencer.

Efter foredragene vil der være en særlig rundvisning, hvor I kan opleve gamermiljøet, og gamerne, når de er i deres es. Herefter vil der være networking. Til slut kan I opleve NPFs åbningsceremoni i den store hal. Læs mere om Netparty Fyn (NPF) her

Foredrag på konferencen

Frederik Byskov, Esportsiværksætter

Frederik har været en del af esportens verden i 20 år. Han har afviklet flere Counter Strike turneringer, stiftet Astralis i 2016 og efterfølgende været turneringsansvarlig for BLAST Pro Series rundt om i verden. Han er nu i gang med nyt iværksættereventyr.

Betina Hagerup, Direktør i Dansk Erhverv

Tidligere direktør i KMD og før det, direktør for Erhvervsstyrelsen. Hun har tidligere stået i spidsen for erhvervsudvikling, forretningsudvikling, tilsyn og digitalisering. Hun har kæmpe indsigt i erhvervslivet og dets udviklingstendenser.

Morten Saxtorff, Psykolog hos Tricas Psykologerne

Morten har samlet forskningsresultater om effekten af gaming og esport hos unge mennesker. Han står bag bogen ”The Human Factor in Esport” og er ekspert i personlig udvikling, teamudvikling og karriereudvikling.

Kasper Hvidt, Sportsdirektør hos Astralis Group

Tidligere en af verdens bedste håndboldmålmænd. Han er ekspert i verdensklasse når det kommer til sportspræstation, motivation og det at turde være ambitiøs.

Tilmelding til konferencen skal ske til Ea Løvbjerg Nakos, Projektleder, NPF på ea.nakos@npf.dk

Denne erhverskonference afholdes i forbindelse med NPF, Danmarks største LAN-event.

Billede er tilsendt af Ea Løvbjerg, NPF. 

Information

Sted:

Messe C
Vestre Ringvej 101
Fredericia

Dato, Start:

11.10.2019
kl. 11:30

Dato, Slut:

11.10.2019
kl. 18:30

Arrangør:

NPF

Pris:

249 ,- kr. ekskl. moms pr. person inkl. frokost & eftermiddagskaffe

Kontakt

Ea Løvbjerg Nakos

Projektleder

NPF

T: +45 2223 9396

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png