3D-printede organ-platforme til screening af medikamenter

Oralt optag af medikamenter er den fortrukne løsning for patienter verden over. Derfor er der stort globalt fokus på udviklingen af nye orale medikamenter. Kom og hør om den nyeste forskning, og hvordan DTU arbejder med flere aspekter af oral drug delivery.

EY Huset

Værkmestergade 25, 15. sal (lokale: 1+2+3 )

8000 Aarhus C

Start: 26.09.2019 | kl. 17:00

Slut: 26.09.2019 | kl. 18:40

forskningscenter for Intelligent Drug Delivery and Sensing Using Microcontainers and Nanomechanics (IDUN) på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) arbejdes der med flere aspekter af oral drug delivery - fra fabrikation af mikrocontainere til frigivelsesstudier.

Kom og hør Morten Jepsen, PhD-studerende på DTU Sundhedsteknologi og ansat på IDUN, der i øjeblikket arbejder på udviklingen af en tarmcellemodel, der efterligner tarmfunktionen in vivo. Modellen skal bruges til at studere lægemidlers transporthastigheder og effekter.

Morten Jepsens foredrag har fokus på testsystemer, som bruges til undersøgelsen af medikamenternes optagelse og fordeling i kroppen, samt effekten på metabolismen. Derudover vil der indgå casestudies fra drug delivery metoder udviklet på forskningscenteret.

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til læger, ingeniører, sundhedsfagligt personale og personer med interesse for sundhedsteknologi. 

Dit udbyttee

Som deltager bliver du opdateret på den nyeste forskning, og hvordan DTU arbejder med flere aspekter af oral drug delivery. 

Program

kl. 17:00   Velkomst, v/ Anne Kathrine Ivarsen & Joanna Christensen, IDA Sundhedsteknologi 

kl. 17:05   ”3D-printede organ-platforme til screening af medikamenter ”, v/ Morten Jepsen, PhD-studerende på DTU Sundhedsteknologi og ansat på IDUN  

Information

Sted:

EY Huset
Værkmestergade 25, 15. sal (lokale: 1+2+3 )
Aarhus C

Dato, Start:

26.09.2019
kl. 17:00

Dato, Slut:

26.09.2019
kl. 18:40

Arrangør:

IDA Sundhedsteknologi

Pris:

Deltagelse er gratis. No-show gebyr 150,- kr.

Mere info:

Tilmelding senest 19.09.2019

Kontakt

Linette Andreasen

IDA Sundhedsteknologi

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png