Deep Dive i Hannover

Få markedsindsigt, netværk og produkt præsentationer i Tyskland indenfor digital sundhed og pleje.

Hannover

Tyskland

Start: 10.09.2019

Slut: 12.09.2019

Digital Health & Care 4.0 bringer nordiske virksomheder ind på det tyske marked for sundheds- og velfærdsteknologi.

Den 10. – 12. september organiserer Welfare Tech og sundheds- og velfærdsteknologiklynger fra de andre nordiske lande en fact-finding tur til Hannover i samarbejde med den tyske klynge, Gesundheitswirtshaft Hannover (GWH). 

I kraft af det tætte samarbejde mellem Gesundheitswirtshaft Hannover og de fem nordiske klynger, vil du som deltager få et værdifuldt indblik i de behov og udfordringer, der findes på det tyske marked for digital sundhed og pleje. Du vil også få konkret feedback på, hvordan dine produkter og løsninger passer til de behov, der findes hos potentielle tyske partnere.

Forbered dig til Deep Dive

Deep Dive i Hannover er en del af et større nordisk–tysk samarbejde. Igennem pre-seminarer og webinarer har Digital Health & Care 4.0 skabt et vigtigt indblik i det tyske marked for digital sundhed og pleje, som kan være særdeles brugbart, når du forberede din deltagelse i Deep Dive. Har du ikke nået at deltage i pre-seminarene og webinarene kan du stadig få adgang til videooptagelserne. Kontakte Michelle Møller Esbensen, Welfare Tech, mime@welfaretech.dk, og få tilsendt login.

På Deep Dive får du:

  • 48 timers program 
  • Besøg på tyske hospitaler, plejehjem og hjemmepleje virksomheder
  • Indblik i de udfordringer og behov, der opleves på hospitaler, plejehjem og i hjemmepleje 
  • Muligheder for at pitche
  • Match til tyske virksomheder
  • Adgang til et relevant tysk–og nordisk netværk

Pris

Det er gratis at deltage i aktiviteterne. Du skal blot selv afholde udgifter til rejse, hotel og forplejning.  Der er et afbestillingsgebyr på 150 Euro.

HUSK – jo tidligere du tilmelder dig Deep Dive i Hannover, jo større er sandsynligheden for at matche dine specielle ønsker og behov til program og netværksdeltagere. 

Program


Programmet afholdes på engelsk

Preliminary Programme for Deep Dive in Hannover

Tuesday, September 10th 2019

 Wednesday, September 11th 2019

Thursday, September 12th 2019

Indkvartering

Værelser er reserveret ved Congress Hotel am Stadtpark indtil d. 13. august. For at booke et værelse send en mail til reservierung@congress-hotel-hannover.de og oplys følgende: "Digital Health & Care 4.0".

Alternativt findes nedenfor en liste over hoteller som enten er i nærheden af Medical Park, hovedbanegården eller Hannover Congress Centrum. Det burde tage maksimalt 15 minutter at komme fra de følgende hoteller til lokationen Hannover Congress Centrum (med bil eller taxi, afhængigt af trafikken) og værelsespriserne er omkring 100€.

 

Deep Dive i Hannover gennemføres som del af projektet Digital Health & Care 4.0, der er støttet af Nordic Innovation og de nordiske statsministre under initiativet Nordic Solutions to Global Challenges Initiative.

 

Digital Health & Care 4.0 is financed by Nordic Innovation under the “Nordic Solutions to Global Challenges initiative”.

Læs mere om Digital Health & Care 4.0

Information

Sted:

Hannover
Tyskland

Dato, Start:

10.09.2019

Dato, Slut:

12.09.2019

Arrangør:

Welfare Tech

Pris:

Det er gratis at deltage i aktiviteterne. Du skal blot selv afholde udgifter til rejse, hotel og forplejning. Der er et afbestillingsgebyr på 150 Euro.

Mere info:

Publicering af billeder og videos: Ved tilmelding til dette event giver du Welfare Tech tilladelse til at publicere billeder og videoer, hvor du er på fra eventen.
For mere information se her

Kontakt

Karen-Lindegaard_NY.jpg

Karen Lindegaard

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Internationalt samarbejde, klyngeudvikling, forretningsudvikling

T: +45 2461 1931

LinkedIn

Skype id : karen.santos.lindegaard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png