KL Folkeskolekonference: Dialog og Data med Mening

Kom til KL's folkeskolekonference, hvor forvaltninger og skoleledelser får et forum, hvor man sammen kan hente ny inspiration og indsigt til den vigtige opgave at lede folkeskolen med fokus på elevernes læring og trivsel.

Odense Congress Center

Ørbækvej 350

5220 Odense

Start: 25.09.2019 | kl. 08:30

Slut: 25.09.2019 | kl. 16:00

Konferencen har i år fokus på, hvordan ledelse, dialog og samarbejde i og mellem forvaltninger og skoleledelser kan styrke vores fælles folkeskole. Konferencen vil desuden stille skarpt på, hvordan nuanceret brug af data kan styrke den faglige ledelse og udvikling.

Program

Programmet er tæt pakket med mange spændende oplæg, du kan blandt andet få international inspiration fra Viviane Robinson og David Woods, samt høre deres teorier og erfaringer omsat i en dansk kontekst og meget mere fra Line Arnmark, Helene Ratner, Helle Bjerg, Dorthe Staunæs, Justine Pors og Thomas Gyldal Petersen.

Læs mere om programmet her.

Målgruppe

Folkeskolekonferencen henvender sig til skoleledelser, forvaltningschefer, forvaltningsmedarbejdere og andre interessenter på folkeskoleområdet 

Pris

Prisen for deltagelse er 1995 kr. ex. moms.Tilmelding er 100% bindende. Hvis du skulle blive forhindret i at deltage, er det muligt at overdrage pladsen til en kollega. Ønsker du at benytte dette tilbud, bedes du sende en mail til Emilie Tang på emta@kl.dk med besked herom.

Foto er tilsendt af KL

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png