Deltag på Skandinaviens største digitale sundhedskonference: Vitalis (NY DATO)

Er du interesseret i det nordiske marked eller i de idéer og erfaringer der findes i andre nordiske lande, bør du deltage i Vitalis 2020.

Online event

Start: 25.08.2020

Slut: 26.08.2020

Arrangørerne bag Vitalis har flyttet Vitalis fra den 5-7. maj til den 25-26. august 2020. Vitalis vil i 2020 foregå som et online event.  

Investeringer i digitale sundhedsløsninger er en nødvendighed for at imødekomme de udfordringer, samfundene i hele Norden står over for: en aldrende befolkning, stigende omkostningerne og pres på budgetterne. En del af udfordringen er at indsamle nok viden til at sikre, at man laver de rigtige investeringer og at ny lovgivning overholdes.

Få det nødvendige overblik på Vitalis, som er Nordens største konference og udstilling med fokus på at transformere sundhedsydelser og social velfærd.

Det digitale Vitalis 2020  

Vitalis er Nordens førende e-sundhedsmøde. Her skabes nye innovationer, forretninger og partnerskaber. På dette års digitale Vitalis, der løber fra den 25. til 26. august, kan du deltage i liveudsendelser af paneldiskussioner og keynote-præsentationer samt forindspillede forelæsninger, hvor aktuelle emner vedrørende digitaliseret pleje diskuteres. 

Tilmeld dig konferencen og hør spændende oplæg online.

Foto: Emmy Jonsson, Svenska Mässan

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png