Webinar: Scottish Digital Health Company Perspective

Bliv klogere på offentlig-privat samarbejde i Skotland, når skotske virksomheder indvier dig i deres udviklingsrejse. Få del i deres erfaringer med samarbejde med NHS. Tilmeld dig tredje webinar og lær mere om dine muligheder.

Go-to-Webinar

Online

Start: 21.08.2020 | kl. 15:00

Slut: 21.08.2020 | kl. 16:30

Skotland står over for mange af de samme udfordringer som Danmark herunder en aldrende befolkning. Sammen med stigende sundhedsudgifter og en presserende mangel på plejepersonale, kræver Skotland reformer og forbedringer af effektiviteten gennem digitalisering og smart plejeteknologi.

Det skotske sundhedsvæsen har ikke begunstiget digitale sundhedsydelser i samme omfang som i Danmark. Som et resultat er Skotland et ‘voksende marked’, når det gælder digital sundhedsteknologi og dermed en gunstig mulighed for danske virksomheder, der søger at ekspandere til internationale markeder.

Dette er det 3. af 3 webinare om det skotske sundhedsvæsen. Du kan se eller gense webinaret ved at  tilmelde dig via tilmeldingsboksen til højre.

Program

Craig Turpie, CEO, Storm ID
Their story and growth, from NSS trends and data on pinch points and the services developed to address these. From looking at the data, showing the burden for chronic conditions, them moving to build the necessary platform to manage this as well as additional exemplar systems.

Dr. Felix Agakov, CEO, Pharmatics
Their story and growth, from the co-development of products for NHS, as well as co-development with patient support groups. How the company were able to use development opportunities as a route to market.

Andre aktiviteter

Webinaret indgår som første led i en række aktiviteter, der støtter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i at bringe dansk sundhedsteknologi og digital pleje til det skotske marked. Innovationsnetværket Danish Healthtech støtter virksomheder fra Danmark i at samarbejde med Scottish Development International (SDI) og faciliterer en struktureret vej, der leder virksomhederne fra den første introduktion til et mere dybtgående kendskab til det skotske marked.

SDI er den internationale arm for den skotske regering og Skotlands virksomhedsagenturer, Scottish Enterprise og Highlands and Islands Enterprise. SDI støtter internationale investorer i Skotland i at etablere og vokse i Skotland. SDI giver indsigt til at matche danske løsninger med skotske behov og udfordringer. Dette skaber muligheder for danske virksomheder til at indlede samarbejde med den skotske sundheds- og plejesektor.

Aktiviterne er medfinansieret af Erhvervsstyrelsen og Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Information

Sted:

Go-to-Webinar
Online

Dato, Start:

21.08.2020
kl. 15:00

Dato, Slut:

21.08.2020
kl. 16:30

Arrangør:

Danish Healthtech og Scottish Development International (SDI)

Pris:

Deltagelse i webinaret er gratis, men tilmelding er nødvendigt.

Kontakt

Julie-Justi.jpg

Julie Justi Andreasen

Konsulent - barselsorlov

Welfare Tech

Innovationsnetværket Danish Healthtech

T: +45 2620 7656

LinkedIn

Skype id : julie_justi

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png