• Forside >
  • Arrangementer >
  • Hvilke muligheder er der for monitorering inden for produktion af halvfabrikata, pharma og medico?

Hvilke muligheder er der for monitorering inden for produktion af halvfabrikata, pharma og medico?

Hvad er fordelene ved overvågning i forsyningskæder, og hvilken værdi skaber det?

Microsoft Teams

Online

Start: 02.12.2020 | kl. 08:00

Slut: 02.12.2020 | kl. 08:45

Webinaret vil gøre dig klogere på potentialet for overvågning i forsyningskæder med fokus på virksomheder, der producerer halvfabrikata samt farmaceutiske og medico-virksomheder.

Målgruppe

Webinaret er beregnet til repræsentanter fra danske virksomheder i fremstillingssektoren, der er interesseret i digitalisering af forsyningskæder med primært fokus på lægemiddel- og medicoproducenter.

Mød dine værter

Mikkel Leth Olsen er institutleder i "Design og data" -afdelingen for "IoT, data og servicesinnovation" i FORCE Technology. Han har en baggrund inden for elektroteknik og brugercentreret design og har arbejdet med IoT og Design Thinking i 10 år hos FORCE Technology, hvor han kombinerer forståelse og udforskning af problemdomænet med nye værdiskabende IoT-løsninger.

Henrik Granau har erfaring med IT-ledelse og deltager i flere internationale fora inden for standardisering og udvikling af bedste praksis inden for automatisk identifikation af trådløs identifikation. Han har et stort internationalt netværk og er en vigtig del af at bringe viden til Danmark om fx state-of-the-art for RFID. Som formand og grundlægger af det tematiske non-profit netværk "RFID i Danmark" arbejder han med udveksling af erfaringer og vidensdeling om RFID. En af hovedaktiviteterne i "RFID i Danmark" er organisering af den årlige konference kaldet ”RFID & IoT in the Nordics”.

Om webinaret

Webinaret er bliver afholdt FORCE Technology og AIDC Denmark, fusioneringen mellem “RFID i Danmark” og AIM Denmark. Den streames fra FORCE Technologys nye “IdemoLab”, der indeholder flere teknologidemonstranter til IoT.

Webinaret er en del af Advanced Real-Time Monitoring in Supply Chains udført af FORCE Technology med støtte fra Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Webinaret er finansieret af Danish Healthtech. Danish Healthtech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling. Danish Healthtech er samarbejdspartner med Welfare Tech.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png