Webinar: Er du klar til det skotske marked?

Få en introduktion til det skotske marked og indgående viden om markedsadgang til et voksende marked for digital sundhed. Webinaret er første aktivitet i foråret 2020 omhandlende salg og samarbejde i vores skotske naboland - og kan tilgås separat.

Webinar

Egen computer, smartphone eller tablet

Egen computer, smartphone eller tablet

Start: 06.02.2020 | kl. 15:00

Slut: 06.02.2020 | kl. 16:00

Skotland står over for mange af de samme udfordringer som vi kender i Danmark. En aldrende befolkning, stigende sundhedsudgifter og mangel på plejepersonale kalder på reformer og øget effektivitet gennem digitalisering og smart plejeteknologi.

Det skotske sundhedsvæsen er ikke begunstiget med digitale sundhedsydelser i samme omfang som i Danmark. Skotland betegnes derfor som et ‘voksende marked’, når det gælder digital sundhedsteknologi, og er en gunstig mulighed for danske virksomheder, der gerne vil udvide uden for Danmarks grænser.

Webinaret giver dig

  • Forståelse af sundhedsstrukturen i Skotland
  • Viden om aktuelle udfordringer såvel som smarte løsninger på markedet
  • Viden om aktuelle prioritering inden for sundhedsområdet
  • Indsigt i beslutningsprocesser og implementering af processer på hospitaler og i samfundet.

Indlæggene på webinaret holdes af erfarne danske virksomheder og skotske eksperter fra regeringen og NHS Scotland (National Health Service).

Hør bl.a. Nessa Barry, videnudvekslingschef med speciale i teknologiaktiveret pleje og digital sundhedsinnovation hos NHS National Services Scotland.

Nessa Barry er oprindeligt uddannet sygeplejerske med en sundhedsvidenskab Bsc. Efter at have arbejdet som kvalitativ forsker ved Aberdeen og Glasgow Universiteter, har Nessa Barry arbejdet for den skotske regering, e-sundhedsdirektoratet og NHS Education for Scotland. Hun har lang erfaring inden for udvikling af telehealth og intern udviklingsviden i NHS Scotland.

Webinariet er første led i en række aktiviteter, der i første halvår 2020 støtter små og mellemstore virksomheder (SMV’er) til at bringe dansk sundhedsteknologi og digital pleje til det skotske marked. 

Aktiviteterne er arrangeret af Innovationsnetværket Danish Healthtech, som støtter virksomheder fra Danmark i at samarbejde med Scottish Development International (SDI) og faciliterer den første introduktion til et mere dybtgående kendskab til det skotske marked. 

Webinaret efterfølges af en handelsmission fra Skotland til Danmark i marts og en handelsmission fra Danmark til Skotland i juni.

Læs mere om aktiviteterne.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png