Webinar: Det amerikanske sundhedssystem

Er det amerikanske sundhedsvæsen parat til dit produkt? Og er din virksomhed parat til det amerikanske sundhedsvæsen? Få afklaring ved at deltage i et læringsforløb, der indledes med dette introducerende webinar om det amerikanske sundhedsvæsen.

Webinar

Online

Start: 17.06.2020 | kl. 16:00

Slut: 17.06.2020 | kl. 17:00

Du har nu mulighed for at være med i et faciliteret læringsforløb arrangeret af Innovation Center Denmark Boston og Danish Healthtech, som består af en tretrinsraket. Mere bestemt tre gange webinar, individuel samtale med ekspert fra Innovation Center Denmark Boston samt en afsluttende videnrejse til Boston.

Dette er det 1. webinar, hvor du får viden om, hvordan det amerikanske sundhedsvæsen er bygget op, hvordan indkøbsmodellen ser ud i USA og ikke mindst, hvilken rolle private og offentlige forsikringer har i USA. Forløbet vil primært have fokus på digital sundhed på sygehuse.

Som deltager vil du udvide dit netværk i Boston; en af de byer i USA, der er førende inden for den digitale sundhedsindustri. Staten Massachusetts, hvor Boston ligger, har mere end 80 hospitaler og 15.000 læger. Alene i 2018 blev der rejst 4,8 mia. USD af Life Science virksomheder. Boston er altså et af de helt rigtige steder at starte, hvis du ønsker at komme ind på det amerikanske marked.

Det er min forventning, at en virksomhed, der har gennemført tretrinsraketten og modtaget sparring fra en amerikansk specialist, har en klar viden om, hvilken dør de skal benytte, når de skal ind på det amerikanske sundhedsmarked. Og dertil får de også konkrete kontakter i hånden, som sikrer, at det næste skridt bliver i den rigtige retning, siger Karen Lindegaard, seniorkonsulent i Welfare Tech.

Program for 1. webinar: Det amerikanske sundhedssystem

16:00: Organisering af de amerikanske hospitaler

16:20: Hospitalernes rolle som indkøbsorganisation

16:40: Forsikringsmodeller (private og offentlige)

17:00: Slut

Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark, tager dig igennem webinariet. Han arbejder for at fremme både erhvervs- og videnssamarbejde mellem Danmark og USA inden for Life Science og sundhed. Han har desuden læst farmaci på University of Paris og drager fordel af sin erfaring og sit kendskab til hospitalsbranchen og pharma selskaber, som han tidligere har arbejdet for.

På webinariet får vi også besøg af Chen Cao, der har en kandidat i folkesundhed fra Boston University og er innovationsstrategichef på Brigham og Women’s Hospital. Her står han i spidsen for digitale projekter og strategiske initiativer. Hans ekspertise ligger i skæringspunktet mellem teknologi, sundhedspleje og innovation, og han arbejder tæt sammen med klinikere, videnskabsmænd og administratorer. Hans tidligere erfaringer inkluderer samarbejde med WHO, Health Action International (HAI) og sundhedsministeriet i Kenya samt Apple, hvor han har arbejdet med kundeoplevelser.

Webinaret foregår på engelsk.

Se eller gense webinaret her - kræver kun en tilmelding

Læs mere om de efterfølgende aktiviteter:


Trin 1: Webinarer x 3

Forløbet består af tre trin. Indledningsvis er der tre webinarer, der zoomer ind på det amerikanske sundhedssystem.Til at starte med får du et overblik over det amerikanske sundhedssystem, dernæst det unikke økosystem i Boston og til sidst dig i Boston USA. Her får du gode råd til, hvordan du pitcher og sælger dit produkt i USA.

1. webinar: Det amerikanske sundhedssystem – onsdag d. 17. juni, kl. 16-17

2. webinar: Økosystemet i Boston (digital sundhed) – onsdag d. 24. juni, kl. 15-16

3. webinar: Dig i Boston: sådan pitcher du i USA – onsdag d. 1. juli, kl. 14-15

Trin 2: Individuel sparring session

Om du kommer fra en privat virksomhed, videninstitution, kommune eller region får du den enestående mulighed at deltage i en individuel samtale med Innovationschef Alex Blanchot, ansvarlig for innovation hos Innovation Center Denmark.

Kommer du fra en privat virksomhed vil du tilegne dig dyb markedsindsigt og få mulighed for at diskutere dine potentielle muligheder og udfordringer.

Som aktør fra videninstitution får du mulighed for at drøfte mulige samarbejdsprojekter. Og er du sundhedsfaglig eller arbejder med udvikling og innovation i en kommune eller region, kan du drøfte meningsfuld videndeling og netværk.

I løbet af samtalen vil I sammen afklare, hvorvidt en tur til Boston er meningsfuldt for dig og din organisation netop nu. Samtalen vil ligeledes være en mulighed for at præge det endelig program i Boston, der tager afsæt i de deltagende aktører.

De individuelle samtaler vil ligge fra d. 23. juni til d. 27. juni. Følg med her på siden for mere information.

Trin 3: Fire-dages innovations camp I Boston

Innovationsbesøget i Boston vil blive planlagt efterhånden, som vi bliver klogere på, hvad det er, I som deltagere eftersøger. Det er altså en fordel at være med i de forudgående aktiviteter, og på den måde få lov at præge det endelig program i Boston.

Det er ligger dog fast, at der både vil være besøg og vidensudveksling hos sundhedsudbydere, eksperter, offentlig og private.

For at deltage på turen skal du enten være medlem af Welfare Tech eller være en del af det danske marked (gælder nordiske virksomheder).

Turen til Boston vil ligge i oktober 2020. Prisen er endnu ikke fastsat.

 

Information

Sted:

Webinar
Online

Dato, Start:

17.06.2020
kl. 16:00

Dato, Slut:

17.06.2020
kl. 17:00

Arrangør:

Danish Healthtech og Innovation Center Denmark Boston

Pris:

Deltagelse i webinaret er gratis, men tilmelding er nødvendigt. Vær opmærksom på, at webinaret er en del af et læringsforløb, hvor en tur til Boston er for egen regning. Du kan deltage i én eller flere af aktiviteterne.

Kontakt

Karen-Lindegaard_NY.jpg

Karen Lindegaard

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Internationalt samarbejde, klyngeudvikling, forretningsudvikling

T: +45 2461 1931

LinkedIn

Skype id : karen.santos.lindegaard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png