Erfa-møde om virtuelle løsninger til social- og sundhedsområdet

COVID-19 har for alvor gjort det danske sundhedsvæsen synligt på skærmen. Mange har fundet gode digitale og virtuelle løsninger til sundhedsområdet. Lad os høre om jeres erfaringer og hør selv andre bud på de muligheder, corona-krisen skaber for digitale sundhedsløsninger. Kom med til erfa-møde fra din egen skærm.

Virtuelt møde via Zoom

Online

Start: 07.05.2020 | kl. 13:00

Slut: 07.05.2020 | kl. 13:45

Kommuner, hospitaler og behandlere har efterspurgt muligheder for videokonsultationer - og lynhurtigt taget løsninger i brug. 

På Welfare Techs virtuelle møde vil Hejdoktor bidrage med erfaringer fra brugen af videokonsultationer i Region Nordjylland og fra Regionsklinikken i Øster Jølby. 

Syddjurs Kommune vil dele deres erfaringer med intens implementering af videokonsultationer og skærmbesøg igennem det sidste år. De startede op på plejeområdet og udvidede senere til samarbejde på tværs af sektorer – herunder til praktiserende læger.
Syddjurs Kommune vil ligeledes erfaringsudveksle om den måde, hvorpå de har implementeret deres løsning på socialområdet i relation til blandt andet bostøttemedarbejdere. 

Alle deltagere på video-mødet er velkomne til at byde ind med kommentarer og spørgsmål både via chat- og speak-funktionen. Vi ser frem til at høre om jeres fremtidsplaner og løsninger vedrørende telemedicin, videokonsultationer og skærmbesøg. 

På oplæget vil du høre: 

  • Co Founder Bo Svendsen fra HejDoktor og sygeplejerske Kirsten Olesen fra Regionsklinikken Øster Jølby
  • Projektleder Eline Boelsmand Skyum fra Syddjurs Kommune 

Målgruppe: 

Arrangementet henvender sig til fagpersoner, konsulenter og ledere i offentlige organisationer, private virksomheder og videninstitutioner, der arbejder med løsninger på social- og sundhedsområdet. 

Hvad får man ud af at deltage:

Få inspiration til hvilke muligheder, corona-krisen bringer til det offentlige og private. Debatten foregår virtuelt som et webinar. Stil gerne spørgsmål og bidrag med kommentarer under debatten.

For yderligere information:

Chef for Medlemsservice og Kommunikation, Krista Ebsen Blaabjerg, Welfare Tech.

Information

Sted:

Virtuelt møde via Zoom
Online

Dato, Start:

07.05.2020
kl. 13:00

Dato, Slut:

07.05.2020
kl. 13:45

Arrangør:

Welfare Tech

Pris:

Gratis

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png