Webinar-serie: Knæk koden til det regulatoriske område (MDR)

Deltag i det første webinar af serien 'Knæk koden til det regulatoriske område', og bliv klogere på MDR (Medical Device Regulation) og, hvorfor det er så vigtigt.

Virtuelt

Online

Start: 26.05.2020 | kl. 14:00

Slut: 26.05.2020 | kl. 15:00

Den 26. maj 2020 holdes den første seance i vores webinar-serie om det regulative område. Her kan du høre oplægsholdere Dorthe Wallin fra Cortex og Peter T. Løkke fra Serini fortælle om Medical Device Regulations, i daglig tale MDR.

Hør hvorfor det er nødvendigt med ensartede og stærkt udvidede regler for godkendelse og markedsføring af Medicinsk Udstyr i Europa og få et kort overblik over, hvad tankegangen er i MDR, og hvordan det ændrer godkendelsen af Medicinsk Udstyr (Medical Device Regulation).

Mød Dorthe Wallin i videoen nedenfor. Hun giver en smagsprøve på, hvorfor du bør tænke de regulatoriske krav ind fra start. 

Læs mere om de kommende seancer i webinar-serien:   

 • 27/5-2020, kl. 10:00: ISO 13485 – Kvalitetsstyringssystemer 
  Oplægsholdere: Dorthe Wallin, Cortex, Peter T. Løkke, Serini. Læs mere her.
 • 28/5-2020, kl. 10:00:ISO 14971 – Risiko Management
  Oplægsholder: Morten Fjordbak, Cortex. Læs mere her.
 • 2/6-2020, kl. 14:00: ISO 141555 – Klinisk Evaluering
  Oplægsholder: Morten Fjordbak, Cortex. Læs mere her.
 • 4/6-2020, kl. 10:00: Medicinsk Software og EN62304
  Oplægsholder: Claus Lindholt, Mermaid Care. Læs mere her.

Opnå kompetent og faglig viden om det regulatoriske område inden for life science og velfærdsteknologi

Deltag i en gratis webinar-serie med fem seancer af en times varighed, hvor du vil opnå viden om forskellige regulatoriske områder inden for life science og velfærdsteknologi. Du vil som deltager opnå viden om de centrale processer og mål med at tænke det regulatoriske ind som en del af det indledende arbejde omkring produktudvikling inden for området.

Webinar-serien strækker sig over to uger og ved at tilmelde dig, kan du frit deltage i de seancer, som du finder relevante. Der vil ved hver seance være tilknyttet én eller flere oplægsholdere, og der vil undervejs være indbygget pauser, hvor der er mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Matchmaking

Ved at tilmelde dig webinar-serien, tilmelder du dig også automatisk matchmaking. Både forud for webinar-serien og bagefter har du mulighed for at matchmake med virksomheder, oplægsholdere m.fl. Dette vil give dig mulighed for at komme et spadestik dybere ift., hvilke konkrete problematikker, du ønsker at få afklaret inden for det regulatoriske område. Vi anbefaler derfor, at du opretter en profil, så du har mulighed for at matchmake med andre. Ca. to uger før den første seance, vil du få tilsendt et link pr. mail, hvori dette er muligt.

Vi dækker et behov

De regulatoriske krav udgør en afgørende del for, hvorvidt medicinsk udstyr kan markedsføres inden for EU. Derfor er det alfa og omega at have kendskab til det og tænke det ind i dit indledende arbejde, således dine produkter kan kommercialiseres. Det regulatoriske område og kommercialisering var netop nogle af de behov, som blev tilkendegivet via survey’en, der blev udsendt i efteråret 2019 i forbindelse med den nationale klyngekonsolidering af Welfare Tech, Medtech Innovation Consortium, Copenhagen Healthttech Cluster og Life Science Innovation North Denmark.

Denne webinar-serie skal medvirke til at imødekomme disse behov.

Læs mere om den nationale sundhedsklynges aktiviteter og indhold her

Webinar-serien er arrangeret i samarbejde mellem Welfare Tech, Life Science Innovation, MedTech Innovation Consortium, og Copenhagen Healthtech Cluster.

Information

Sted:

Virtuelt
Online

Dato, Start:

26.05.2020
kl. 14:00

Dato, Slut:

26.05.2020
kl. 15:00

Arrangør:

Den nationale sundhedsklynge af Welfare Tech, Medtech Innovation Consortium, Copenhagen Healthttech Cluster og Life Science Innovation North Denmark

Pris:

Gratis

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png