1:1 sparring med ni erfarne faglige eksperter

Brug en eftermiddag og få 1:1 sparring og eksperthjælp på netop det din virksomhed har behov for - lige nu. Et hold af faglige eksperter inden for udvikling af produkter og løsninger til sundhedsvæsenet sidder klar og giver dig mulighed for at komme "hele vejen rundt" om din virksomhed på én eftermiddag.

VIA University College, Campus N

Hedeager 2

8200 Aarhus N

Start: 03.03.2020 | kl. 14:00

Slut: 03.03.2020 | kl. 17:30

Ni erfarne eksperter sidder klar til at give dig og din virksomhed sparing på netop de problematikker, som virksomheden står over for. 

Inden din/jeres 1:1 sparring(er) har du mulighed for at få mere viden. Om implementering. Om hvordan man som virksomhed bør tænke implementering ind i produktudviklingen helt fra start. Så man på den måde er med til direkte at påvirke succesen for den endelige brug af produktet i driften - på hospitalerne og i kommunerne. En brugbar viden som du kan tage med dig i din efterfølgende snak med eksperterne. 

Til at give indblik i nogle værdifulde metoder i forhold til succesfuld implementering, vil Jens Parbo Jensen fra Hildebrandt & Brandi sammen med Majbritt Aagaard fra MedTech Innovation Consortium (MTIC) sætte fokus på problematikkerne ved implementering set ud fra et virksomhedsperspektiv.

Du har mulighed for 1:1 sparring med én eller flere af følgende:

Mette Munch, direktør i AddAction Advice og regulatorisk ekspert med mere end 25 års erfaring fra små og mellemstore bio- og medtech virksomheder. 

Kim Kjølhede, business developer fra Erhvervshus Midtjylland med bl.a. stor erfaring i finansiering, forretningsudvikling, salg og strategi.

Martin Vesterby, direktør INNO-X healthcare med dybdegående erfaring for behovsafdækning og kliniske test og studier.

Claus Hansen, CHPartner – Life Science entrepreneur og investor med stor erfaring med early stage funding, pre-seed og seed capital.   

Otto Hausgaard, Investment manager i Vækstfonden med fokus på early stage og co-investeringer.

Peter Errboe Jensen, lektor hos VIA bl.a. med fokus på at matche VIA’s studerende med private virksomheder i gensidige samarbejder. 

Jakob Laursen, udbudskonsulent i Aarhus Kommune (udbud & Indkøb) – med stor erfaring i en kommunes indkøbsprocesser og rammerne herfor. 

Eskild Fredslund, senior Analyst fra Vive med kompetencer inden for sundhedsøkonomi, omkostnings- og effektstudier samt sundhedsadfærd.

Aarhus Universitet - om forskningssamarbejde - navn følger

En stor undersøgelse viser behovet

MedTech Innovation Consortium (MTIC), Welfare Tech, Life Science Innovation North Denmark og Copenhagen Healthtech Cluster har for nyligt spurgt dig og en lang række andre aktører i det danske sundhedsvæsen om behovene i en fremtidig national sundhedsklynge. 

Vi fik op mod 500 besvarelser. Og svarende fra de private virksomheder var klare. De ønsker sig endnu mere kommerciel sparring, bedre adgang til klinikken samt tættere og nemmere kontakt til fageksperter og investeringsmuligheder. 

Derfor er denne dag helt oplagt - så grib muligheden.    

Program

Kl. 14:00   Velkomst v/ Thomas Holdgaard Jensen

Kl. 14:10   Implementering v/ Jens Parbo og Majbritt Aagaard

Kl. 15:00   Kort pause med kaffe

Kl. 15:20   Afvikling af 1:1 sparring

Kl. 17:00   Afrunding og netværk    

Målgruppe

Arrangementet henvender sig til virksomheder, der arbejder med teknologier og services indenfor sundhedsområdet.

Information

Sted:

VIA University College, Campus N
Hedeager 2
Aarhus N

Dato, Start:

03.03.2020
kl. 14:00

Dato, Slut:

03.03.2020
kl. 17:30

Arrangør:

MTIC i samarbejde med Welfare Tech, Life Science Innovation North Denmark og Copenhagen Healthtech Cluster

Pris:

Gratis

Kontakt

Mette Herlev

MedTech Innovation Center

T: +45 8993 5100

Download vCard

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png