Mød skotske virksomheder, forskere og eksperter til netværksmiddag

Deltag i netværksmiddag med skotske aktører fra både det private og offentlige. Mød også eksperter fra Scottish Development International, Skotlands virksomhedsagenturer.

H15

Halmtorvet 15

1700 København V

Start: 03.03.2020 | kl. 18:00

Slut: 03.03.2020 | kl. 22:00

Skotland står over for mange af de samme udfordringer som Danmark herunder en aldrende befolkning. Sammen med stigende sundhedsudgifter og en presserende mangel på plejepersonale, kræver Skotland reformer og forbedringer af effektiviteten gennem digitalisering og smart plejeteknologi.

Det skotske sundhedsvæsen har ikke begunstiget digitale sundhedsydelser i samme omfang som i Danmark. Som et resultat er Skotland et ‘voksende marked’, når det gælder digital sundhedsteknologi og dermed en gunstig mulighed for danske virksomheder, der søger at ekspandere til internationale markeder.

Netværksmiddag

Innovationsnetværket Danish Healthtech arrangerer i samarbejde med Scottish Development International en række aktiviteter rettet mod det skotske marked. Du kan møde skotske digitale sundhedsfirmaer, der besøger Danmark, og dele viden og udforske muligheder for tværnationalt samarbejde. Formålet med den skotske rejse til Danmark er at give skotske digitale sundhedsfirmaer en forståelse af mekanismerne i det danske sundhedsvæsen og at møde relevante interessenter og mulige samarbejdspartnere på det danske digitale sundhedsmarked.

De skotske aktører udgør private virksomheder, forskere og eksperter. Fælles for dem er, at de arbejder med data inden for sundhedssektoren. Mere præcis arbejder de hver især med apps, sensorer, wearables, beslutningsstøttesystemer, løsninger til selvstyring, gennemsigtighed af data, analyse til sundhedssektoren, rådgivning til patienter, optimering af brug af medicin, forudsigelig analyse, præcisionsmedicin og software.

Hvor og hvornår

Netværksmiddagen holdes på restauranten H15, Halmtorvet 15, 1700 København V og er for dig, der ønsker at udvide dit skotske netværk.

Du betaler selv for middagen 295,- pr. person, og af hensyn til pladsbestilling er det vigtigt at tilmelde dig.

Vi håber at se mange danske aktører til en hyggelig og uformel netværksmiddag.

Læs mere om videnrejse til Skotland i juni.

Welfare Tech er partner i Danish Healthtech.

Information

Sted:

H15
Halmtorvet 15
København V

Dato, Start:

03.03.2020
kl. 18:00

Dato, Slut:

03.03.2020
kl. 22:00

Arrangør:

Danish Healthtech

Pris:

Du betaler selv for middagen 295,- pr. person, og af hensyn til pladsbestilling er det vigtigt at tilmelde dig.

Kontakt

Julie-Justi.jpg

Julie Justi Andreasen

Konsulent - barselsorlov

Welfare Tech

Innovationsnetværket Danish Healthtech

T: +45 2620 7656

LinkedIn

Skype id : julie_justi

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png