OPI SUMMIT WEBINAR #6: Hvordan inddrages brugerne i produktudviklingen?

Paticipatory design er en sikker metode til at sikre brugerinvolvering i din innovationsproces. Kristina Garne Holm fra Odense Universitetshospital OUH giver på dette webiar indblik i, hvordan du anvender metoden, og hvordan den støtter implementering af organisatoriske ændringer og ny teknologi.

Webinar

Online

Start: 10.11.2020 | kl. 11:00

Slut: 10.11.2020 | kl. 11:30

Brugerinvolvering i sundhedsforskning har fået øget fokus de sidste år, som en metode til at optimere patientforløb. En måde at sikre brugerinvolvering på, er ved at anvende participatory design, hvor der både tages et organisatorisk og et teknologisk udgangspunkt. 

På dette webinar får du indblik i de forskellige elementer i participatory design. Kristina Garne Holm fra Odense Universitetshospital OUH tager os gennem designprocessens forskellige elementer og giver konkrete bud på, hvordan du anvender participatory design via teori og cases fra klinisk praksis.

Sidst i webinaret får du bud på, hvordan particpatory design støtter implementeringen af organisatoriske ændringer og ny teknologi, så du afslutningsvist står med konkrete bud på, hvordan brugerinvolvering skal gennemføres, når ny teknologi skal udvikles.

Du får:

  • Konkrete bud på brugerinvolvering 
  • Indblik i implementering efter en participatory design proces

Oplægsholder:

 

Kristina Garne Holm
Post.doc ved Odense Universitetshospital OUH

Kristina Garne Holm er sygeplejerske ved H.C. Andersen Børne- og Ungehospital på Odense Universitetshospital. Kristina har en ph.d. i sundhedsvidenskab og anvender participatory design i forskningen. Kristina arbejder med sundhedsteknologi og hvordan brugerne involveres i forskningsprocessen.

TILMELDING - se eller gense webinar

Del af OPI SUMMIT 2020


Webinaret er det 6. af 6 webinare, der afholdes som del af OPI SUMMIT 2020. 

Du kan læse mere om OPI SUMMIT 2020 og finde præsentationer, vidoer og billeder fra konferencedagen den 10. september 2020 i nedenstående link.

Se eller gense OPI SUMMIT 2020

Webinaret er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet gennem Danish Healthtech.


OPI SUMMIT 2020 afholdes som del af Det Syddanske Økosystem for eSundhed, under European Connected Health Alliance (ECHAlliance), der har til formål at fremme samarbejde og koordinere fælles indsatser inden for digital sundhed. Læs mere

Information

Sted:

Webinar
Online

Dato, Start:

10.11.2020
kl. 11:00

Dato, Slut:

10.11.2020
kl. 11:30

Arrangør:

Welfare Tech og Danish Healthtech

Pris:

Gratis - tilmelding nødvendig

Mere info:

Webinaret er del af en serie på 6 webinarer. Du tilmelder dig kun én gang og vælger herefter, hvilke webinarer, du vil deltage i.

Kontakt

Dorte-Malig-WEB.jpg

Dorte Malig Rasmussen

Seniorkonsulent

Welfare Tech

Offentlig-privat innovation, OPIguide

T: +45 2917 6178

LinkedIn

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png