Webinar-serie: Få indsigt i det nordiske marked (#2 Danmark)

Få viden om markedet for sundheds- og velfærdsteknologi i Norge, Danmark, Sverige og Finland - og styrk dit netværk i Norden.

Webinar

Online

Start: 07.10.2020 | kl. 15:00

Slut: 07.10.2020 | kl. 16:00

Som deltager i webinarserien, får du indsigt i det nordiske marked for sundheds- og velfærdsteknologi via oplæg fra centrale aktører, der formidler værdifulde fakta og cases til inspiration. Du får viden om opbygningen af de nordiske landes sundhedssystemer, og hører hvordan du skaber relationer og sælger til markedernes forskellige aktører. Undervejs fremhæves cases om digitalisering af sundhedsydelser, som er helt nye i kølvandet på udfordringerne grundet COVID-19.  

Webinarserien består af fire webinarer - ét med fokus på hvert af landene: Norge, Danmark, Sverige og Finland.

Det er gratis at deltage i webinarrækken og tilhørende netværk. 

Bliv del af et nordisk online netværk


Når du deltager i webinarserien, kan du også oprette en profil i et online netværkssystem.   

Opret din profil her

Online netværket er åbent i perioden 30.09.2020 til 28.10.2020. 

Via online netværket kan du etablere kontakt til eksperterne fra webinar-serien og de andre deltagere. Det er en unik mulighed for helt konkret at styrke dit netværk på tværs af det nordiske marked. Og du kan bruge denne agile og effektive metode til at komme videre med dine nordiske forretningsplaner på trods af begrænsede muligheder for rejser.

Webinar-serien og online netværket er arrangeret af Welfare Tech, Life Science Innovation North Denmark (LSI), Copenhagen Healthtech Cluster (CHC) og MedTech Innovation Consortium (MTIC) i samarbejde med de nordiske klynger: Norwegian Smart Care Cluster, Business Region Gothenburg og Oulu Health.   

En stor undersøgelse viser behovet


Welfare Tech har i samarbejde med Life Science Innovation North Denmark, Copenhagen Healthtech Cluster og MedTech Innovation Consortium spurgt virksomheder og en lang række andre aktører i det danske sundhedsvæsen, hvad de efterspørger af en national klynge for life science og velfærdsteknologi. 

Analysen er klar. 10 centrale emner træder frem. Ét af dem er internationalisering, som efterspørges af landets SMV’ere.   

Det er på denne baggrund, at de fire danske klyngeorganisationer arrangerer webinar-serien her - i samarbejde med de nordiske klyngeorganisationer Norwegian Smart Care Cluster, Business Region Gothenburg og Oulu Health, som Welfare Tech har opbygget et tæt samarbejde med i projektet NorCare.

Information

Sted:

Webinar
Online

Dato, Start:

07.10.2020
kl. 15:00

Dato, Slut:

07.10.2020
kl. 16:00

Arrangør:

Welfare Tech, LSI, MTIC, CHC, Norwegian Smart Care Cluster, Business Region Gothenburg, Oulu Health og Danish Healthtech

Pris:

Gratis - tilmelding nødvendig

Kontakt

Michelle.jpg

Michelle Møller Esbensen

Konsulent

Welfare Tech

Administration og projektassistent

T: +45 4051 3276

LinkedIn

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png