Møde i Netværk for mobile robotter i sundhedssektoren

Sæt kryds i kalenderen den 3. september, hvor der igen afholdes møde i Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren. Denne gang er temaet integration af nye løsninger i etablerede hospitals-logistiksystemer.

Syddansk Sundhedsinnovation

Forskerparken 10G

5230 Odense M

Start: 03.09.2020 | kl. 13:00

Slut: 03.09.2020 | kl. 16:00

Sundhedssektoren er i evig udvikling, og nye robottekniske løsninger skal kunne indgå i allerede etablerede systemer, men hvordan får man nye systemer til at “tale” sammen med de ”gamle” og findes der en smart måde at integrere det nye?

Det fokuserer Netværket for Mobile Robotter i sundhedssektoren på 3. september, hvor vi går efter at afholde et fysisk netværksmøde i Odense hos Center for Sundhedsinnovation i Forskerparken.

Mere information om programmet vil komme løbende.

Om netværket

RoboCluster afholder i samarbejde med Syddansk Sundhedsinnovation og Danish Healthtech Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren. Netværket har til formål at skabe videndeling og matchmaking omkring mobile robotter på tværs af regioner, virksomheder og andre offentlige aktører inden for sundhedssektoren, hvor robotteknologien er en vigtig del af løsningerne til effektivisering af fremtidens sundhedsvæsen.

Læs mere om Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren her.

Ønsker du at blive medlem af Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren, skal du være medlem af RoboCluster. Er du allerede medlem af RoboCluster, kan du blot tilmelde dig arrangementet, hvorefter du automatisk er medlem af Netværk for Mobile Robotter i Sundhedssektoren. Læs mere om gratis medlemskab på RoboClusters hjemmeside her.

 

Information

Sted:

Syddansk Sundhedsinnovation
Forskerparken 10G
Odense M

Dato, Start:

03.09.2020
kl. 13:00

Dato, Slut:

03.09.2020
kl. 16:00

Arrangør:

Robocluster, Syddansk Sundhedsinnovation og Danish Healthtech

Pris:

Deltagelse er gratis, men medlemsskab af RoboCluster er nødvendigt. Tilmeld dig senest mandag d. 31. august 2020 kl. 10.

Kontakt

Birgit Juel Jarly

Koordinator

RoboCluster

T: +45 2447 6806

Download vCard

Kontakt

Julie-Justi.jpg

Julie Justi Andreasen

Konsulent

Welfare Tech

Innovationsnetværket Danish Healthtech

T: +45 2620 7656

LinkedIn

Skype id : julie_justi

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png