Møde i netværk om implementering af videokonsultationer og skærmbesøg

Hvordan tager vi reelt udgangspunkt i borgerens behov, når vi vil implementere videokonsultationer og skærmbesøg? Det er temaet for dette netværksmøde.

Online

Start: 25.02.2021 | kl. 14:00

Slut: 25.02.2021 | kl. 15:00

Borgeren som omgangspunkt for implementering

Vi skal tage udgangspunkt i borgerens behov! Det siger vi gang på gang, men hvordan gør vi det i praksis med bl.a. videokonsultationer og skærmbesøg, når vi har en hverdag styret af vores eksisterende it-systemer. Hvordan kan vi få borgere til at efterspørge og få gavn af ny teknologi? Og hvad er medarbejdernes rolle for at få det til at ske? Hvilke metoder kan man bruge til at involvere både driftsmedarbejdere og centrale afdelingsledere i processerne? Og hvilken rolle spiller uddannelse og værdsættelse af et digitalt fokus hos medarbejderne. Her kan du få en ’teaser’ på Horsens arbejde.

På det digitale møde vil Jonas Roer Pedersen, IKT og Implementeringskonsulent i Horsens Kommune give os et indblik i arbejdet i Horsens Kommune, og du vil som deltager indgå i gruppearbejde, som bringes ind i plenum efterfølgende. 

Hvordan deltager du i netværket?

Kontakt Krista Ebsen Blaabjerg, Chef for medlemsservice og kommunikation, Welfare Tech, på +45 3139 7892 eller krivb@welfaretech.dk.

Baggrund for netværket

Welfare Tech har sammen med Sundhedsekspressen etableret: ”Netværk om implementering af videokonsultationer og skærmbesøg”. Netværket er for fagpersoner, konsulenter og ledere i offentlige organisationer, private virksomheder og videninstitutioner, der arbejder med løsninger på social- og sundhedsområdet. Læs mere om netværket her.

Information

Sted:

Online

Dato, Start:

25.02.2021
kl. 14:00

Dato, Slut:

25.02.2021
kl. 15:00

Arrangør:

Welfare Tech og Sundhedsekspressen

Pris:

Deltagelse er gratis men tilmelding er nødvendigt.

Kontakt

Krista-Blaabjerg_NY.jpg

Krista Ebsen Blaabjerg

Chef for medlemsservice og kommunikation

Welfare Tech

Netværk og matchmaking

T: +45 3139 7892

LinkedIn

Skype id : krista.blaabjerg2

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png