Hej med dig - hør om nye kommunikationsteknologier på ældreområdet

Hvordan kan ældre mennesker i eget hjem eller på plejecentre og deres pårørende gøre brug af kommunikationsteknologier til at holde kontakten i denne COVID-19 tid? På dette gratis webinar vil du blive præsenteret for forskellige teknologier, som kan være til inspiration i arbejde indenfor ældreområdet.

Online

Start: 15.01.2021 | kl. 13:00

Slut: 15.01.2021 | kl. 14:00

Der findes forskellige telepresencerobotter, video apps, mv. der i løbet af denne tid har hjulpet ældre mennesker og der pårørende til at holde kontakten på trods af den påkrævede sociale distancering. På dette webinar kan du høre om de forskellige teknologier herunder funktionalitet, implementering og evidens for virkning. De teknologier du vil blive præsenteret for er AV1, FabelConnect, Go Be Robot, mv.

Program 

Ordstyrer: Birthe Dinesen, professor og leder af Laboratoriet for Velfærdsteknologi-Telesundhed & Telerehabilitering, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, AAU. 

13.00 Velkomst ved Inga Fryd, direktør, Center for Velfærdsteknologi, Aalborg

13.05 Hvad kan vi lære fra forskningen om de nye kommunikationsteknologier ved Birthe Dinesen, AAU 

13.15 Præsentation af forskellige kommunikationsteknologier til ældreområdet herunder funktionalitet og ideer til implementering ved: 

  • Claus Østergaard, konsulent, Laboratoriet for Velfærdsteknologi-Telesundhed & Telerehabilitering, AAU 
  • Sisse Skyum, antropolog, Center for Velfærdsteknologi, Aalborg 
  • Jakob Mulbjerg Gravers, konsulent, Center for Velfærdsteknologi, Aalborg 

 

13.45 Spørgsmål fra deltagerne til oplægsholderne 

13.55 Opsamling og afslutning 

Målgruppe for arrangementet 

Arrangementet henvender sig til Hjemmesygeplejersker, social og sundhedshjælper, SOSU-assistenter, velfærdsteknologikonsulenter, ledere på Ældre Handicap Området, mv.

Tilmeld dig her til senest den 11. januar 2020. Efter din tilmelding modtager du en e-mail med accept på din tilmelding og dagen inden webinaret vil du modtage en e-mail med link til videoplatformen Zoom.

Webinaret er arrangeret i et samarbejde mellem Center For Velfærdsteknologi, Aalborg og Laboratoriet for Velfærdsteknologi - Telesundhed & Telerehabilitering, Institut for Sundhedsteknologi og Medicin, Aalborg Universitet (AAU).

Billedet er distribueret og brugt med tilladelse fra Laboratoriet for Velfærdsteknologi - Telesundhed & Telerehabilitering.

Information

Sted:

Online

Dato, Start:

15.01.2021
kl. 13:00

Dato, Slut:

15.01.2021
kl. 14:00

Arrangør:

Center For Velfærdsteknologi, Aalborg & Laboratorie for Velfærdsteknologi – Telesundhed & Telerehabilitering, Institut for Medicin og Sundhedsteknologi, Aalborg Universitet

Pris:

Gratis

Kontakt

Birthe Dinesen

Professor

Aalborg Universitet

Institut for Medicin og Sundhedsteknologi

T: +45 2051 5944

Download vCard

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig Welfare Techs nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png