Online Workshop 1 af 3: Arbejdsmiljø på intensiv - speciallejer som HR-indsats

Mød Alycon online fra studiet i Sverige og brug en time på finde ud af, hvordan speciallejer til intensiv kan bidrage til bedre arbejdsmiljø på intensivafdelingen.

Online

Start: 14.01.2021 | kl. 13:00

Slut: 14.01.2021 | kl. 14:00

Der er enighed blandt eksperter om, at manglen på specialuddannede intensivsygeplejesker er en af de største, og sværeste udfordringer for de danske hospitaler under COVID-19. Det er en stor opgave for hospitalsdirektionerne, afdelingsledelserne og HR-funktionerne at fastholde trivsel, forebygge stress og forhindre øget medarbejderomsætning nu, hvor antallet af indlagte på intensivafdelingerne igen er højt.

Sammen med Alcyons gode samarbejdspartner LINET tilbydes der nu en række online workshops af en times varighed, hvor der vil blive givet indsigt i, og eksempler på, opgaver og arbejdsgange, der bliver lettere, når standardsengen skiftes til en intensiv terapiseng.

Sammen med deltagerne vil der blive gennemgået, hvordan intensiv terapisengen understøtter mange af de daglige opgaver og indsatser på intensivafdelingerne, og letter arbejdet for det specialiserede intensivpersonale, f.eks. i forbindelse med:

  • De daglige vejninger
  • Kortvarig og langvarig lejring
  • Lungeventilation
  • Tidlig mobilisering

Med henblik på en fælles drøftelse af, og videndeling om, hvad det vil betyde for dagligdagen, arbejdsmiljøet, patientoplevelsen og ressourcerne på afdelingen at skifte fra standard hospitalsseng til specialiseret intensivseng.

Værter ved de online workshops er:

Maja Gro Lilsig

Medindehaver af Alcyon, som er certificeret dansk forhandler af intensivsenge fra en af verdens største producenter af hospitalssenge, LINET. Maja arbejder til dagligt med at rådgive intensivafdelingerne om mulighederne, når man skifter standard hospitalssengen ud med en intensiv terapiseng.

Martin Nilsson

Direktør hos LINET Sverige, hvor han gennem mange år har stået i spidsen for et tæt samarbejde med nogle af største, og mest anerkendte hospitaler i Sverige.

Viktor Wiblom

Sundhedsfaglig konsulent hos LINET Sverige med praksiserfaring som tidligere ansat på intensivafdelinger. Viktor har en stor viden om, hvordan intensiv terapisengen kan understøtte bedre arbejdsmiljø for personalet og om, hvordan man sikrer god implementering af sengene på afdelingen. 

Sammen vil de gennemgå, hvordan intensiv terapisengen understøtter mange af de daglige opgaver og indsatser på intensivafdelingerne med henblik på en fælles drøftelse af, og videndeling om, hvad det vil betyde for dagligdagen, arbejdsmiljøet, patientoplevelsen og ressourcerne på afdelingen at skifte fra standard hospitalsseng til specialiseret intensivseng.

Målgruppe

Målgruppen er intensivfagligt personale, afdelingsledelse, hospitalsledelse, HR-medarbejdere og arbejdsmiljøkonsulenter. Medicoteknisk personale kan også deltage, programmet er dog primært tilrettelagt så det tager fagligt udgangspunkt i den intensive terapi- og plejeopgave og hvordan Multicare understøtter denne.

Workshoppen er på dansk og svensk.

Tilmelding

Tilmeld dig ved at sende en mail til Maja på maja@alcyon.dk – eller ved at følge med på Alcyons LinkedIn-profil, hvor der løbende kommer mere information mere om webinarrækken, og hvor du også vil kunne tilmelde dig.

Sæt kryds i kalenderen allerede i dag!

Datoerne og temaerne for online workshops i januar 2021 er:

  • 22. januar kl. 13.00-14.00 - Lejet kan gøre den intensive plejeopgave mindre fysisk belastende
  • 29. januar kl. 13.00-14.00 - Bedre udnyttelse af de menneskelige ressourcer på intensiv med speciallejer

 

Læs mere om Alcyon og deres Workshops på deres hjemmeside her

Billedet er distribueret og brugt med tilladelse fra Alcyon/LINET. 

Information

Sted:

Online

Dato, Start:

14.01.2021
kl. 13:00

Dato, Slut:

14.01.2021
kl. 14:00

Arrangør:

Alcyon i samarbejde med LINET

Pris:

Gratis

Kontakt

Maja Gro Lilsig

Direktør og partner

Alcyon ApS

T: +45 7551 0151

M: +45 2035 8009

Download vCard

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig Welfare Techs nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png