AI & ROBOTICS - PUBLIC

Deltag i denne årligt tilbagevendende konference, hvor den offentlige sektors konkrete erfaringer med AI, ROBOTICS og MACHINE LEARNING er i centrum. Tilmeld dig, og bliv en del af et forum for udveksling af konkrete erfaringer med forskellige typer løsninger.

Charlottehaven

Hjørringgade 12C

2100 Kbh Ø

Start: 20.05.2021 | kl. 09:00

Slut: 20.05.2021 | kl. 17:00

Konferencens omdrejningspunkt er erfaringsbaserede indlæg fra forskellige offentlige & private aktører om forskellige typer løsninger – men også anerkendte eksperter bidrager med deres viden og indsigt. Læs mere om eksperterne her. 

I 2021 sætter Relevent dagsordenen ved at høre de centrale aktører om den fremtidige strategi i relation til udviklingen og anvendelse af AI løsninger på den offentlige sektors område.

Der er i år et mere tværgående fokus på udvalgte aktuelle problematikker i relation til DATA, ETIK & LOVGIVNING på AI området.

Derudover er der igen i år de konkrete erfaringer på agendaen fra forskellige aktører og tech leverandører - og på forskellige områder fra RADIOLOGISK DIAGNOSTISERING, BEREGNING AF EJENDOMSVURDERING, GRUNDLAG FOR BØRNEUNDERRETNINGER til ANVENDELSEN AF SENSORER PÅ PLEJEOMRÅDET.

Se program for dagen her.  

Målgruppe

Konferencen henvender sig til offentlige aktører, tech leverandører, rådgivere og andre der beskæftiger sig med AI & ROBOTICS i den offentlige sektor.

Tilmelding

Tilmeldingen sker på Relevents hjemmeside her. 

Pris for deltagelse: 

  Tilmelding senest 26. marts 2021 Tilmelding efter 26. marts 2021    
Konference DKK 4.495,- (excl. moms) DKK 5.495,- (excl. moms)
     

Materiale vedr. indlæg og forplejning på konferencen er inkluderet.

Medlemmer af Welfare Techs netværk får 15% rabat ved tilmelding – oplys kode "WT" i bemærkningsfeltet i forbindelse med tilmelding.

Læs mere om priser, vilkår for tilmelding og andet praktisk her.

Relevent afholder konferencen i samarbejde med Bech-Bruun, IT Watch, Policy Watch og Partnerne Welfare Tech, IT-Branchen og Foreningen af Kommunale it-chefer.

 

Information

Sted:

Charlottehaven
Hjørringgade 12C
Kbh Ø

Dato, Start:

20.05.2021
kl. 09:00

Dato, Slut:

20.05.2021
kl. 17:00

Arrangør:

Relevent ApS

Pris:

Tilmelding senest 26. marts 2021, DKK 4.495,- (excl. moms). Tilmelding efter 26. marts 2021, DKK 5.495,- (excl. moms).

Kontakt

Rikke Ryge Casper

Partner

Relevent ApS

T: +45 4195 1429

Download vCard

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Welfare Tech bliver til Danish Life Science Cluster. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder fra netværket og invitationer til kommende arrangementer direkte i din mail-boks.

Støttes af

Welfare Tech er medfinansieret af Uddannelses- og Forskningsministeriet og Den Europæiske Fond for Regionaludvikling.

WT hjemmeside_DK_Erhvervsfremmebestyrelsen.png